Majoritatea celor care vor si reusesc sa manance sanatos a inceput din ce in ce mai mult sa caute retete raw vegan pentru a manca sanatos si acasa.
Conceptul raw vegan a fost foarte mult timp, si inca este, inteles destul de gresit de foarte multa lume. Acestia considera ca retetele raw vegan nu reprezinta 100% mancare nepreparata chimic, ci o mancare doar din cruditati. Oamenii prefera mancarea raw vegan stiu ca exista extrem de multe retete raw vegan, retete foarte usor de pregatit si bineinteles foarte sanatoase.
De regula in retetele raw vegan trebuie exista 30% mancare gatita (vegetariana) si restul de 70% reprezinta cruditati proaspete.
O intrebare care apare foarte mult printre cei care consuma mancare raw vegan este: Cat de multa mancare raw vegan trebuie sa consumam?”
Evident ca la aceasta intrebare nu exista niciun raspuns sigur. Fiecare trebuie sa manance mancare raw vegan exact atat cat are nevoie. Sa manance cand ti-e foame. Foarte multe retete raw vegan ofera un avantaj foarte mare si anume ca in aceste retete se gasesc extrem de multe ingrediente de origine vegetala.
Multa lume nu cunoaste acest aspect, dar denumirea de “raw vegan” vine de la faptul ca mancarea gatita este gatit fara foc. Cateva alimente foarte importante pe care le regasim in retetele raw vegan sunt:
- Supraalimente – o sursa complexa de minerale din lume (alge marine)
- Legume – intr-o varietate extrem de larga sunt foarte multe frunzoase folosite in salate si in sucuri
- Seminte si nuci – contin proteine si acizi grasi esentiali
- Fructe in stare naturala – dar nu in procent foarte mare
- Germeni si vlastari – aceste seminte sunt de 30 de ori mai bogate nutritional decat plantele mature.
La rawcoco.ro veti gasi pe acest link: http://www.rawcoco.ro/categorie/retete-raw-vegan/ foarte multe retete raw vegan, retete de smoothie-uri raw vegan, retete de sucuri raw vegan si retete de deserturi si foarte multe retete.
RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.
Despre RawCoco
RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.
Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. „Hrana inteligenta” sau portii de „sanatate la pahar” sau de „sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, la RawCoco