Romfour-Tur: servicii de transport auto profesionale si sigure

542
Publicitate

Stim cu totii ca sunt multi romani stabiliti in Anglia si mai stim ca multi altii aleg sa-si achizitioneze autoturismul tot de acolo, motivand ca preturile sunt mult mai accesibile, iar calitatea net superioara.

Pentru cei care isi achizitioneaza autoturismele din Anglia, exista o  mica dificultate- transportarea acestora in tara. Unii aleg sa mearga personal si sa le conduca inapoi acasa. Aceasta modalitate este posibila, insa cheltuielile sunt parca prea mari, ca sa fie avantajos. De aceea, noi va recomandam serviciul de transport auto prin platforma din Anglia oferit de Romfour-Tur.

Publicitate

Afla mai multe despre Romfour-Tur

Romfour-Tur este o firma, care asigura transportul auto prin platforma din Anglia inca din anul 2002. Treisprezece ani de activitate pe piata din Romania, pentru unii poate parea putin, insa pentru firma de transport auto prin platforma Anglia cei 13 ani au insemnat foarte mult. Dand dovada de profesionalism si oferind intotdeauna servicii de calitate, Romfour-Tur a reusit sa-si castige numerosi clienti, care i-au devenit fideli. Asa se face ca acum firma de transport auto prin platforma Anglia se claseaza in topul celor mai bune firme de gen!

Siguranta serviciilor Romfour-Tur

Serviciul de transport auto prin platforma din Anglia oferit de Romfour-Tur este un serviciu sigur, platformele folosite fiind asigurate cu CMR. Firma de transport auto prin platforma din Anglia dispune de platforme de 4, 6 si 8  metri, iar masinile folosite apartin unor branduri recunoscute la nivel mondial pentru performanta si calitate.

Imbarcarea si descarcarea masinilor de pe platforme se face numai de catre conductorii profesionisti ai firmei de transport auto prin platforma din Anglia. In cazul aparitiei unor incidente neprevazute, firma de transport auto prin platforma din Anglia garanteaza clientilor sai transportul in siguranta al autoturismelor.

Preturile firmei de transport auto prin platforma din Anglia sunt cu adevarat competitive pe piata din domeniu.

 

Intra pe www.romfour-tur.ro si alfa tot ce te intereseaza despre serviciile firmei de transport auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.