Romgermed si medicii care fac parte din acest grup

611
Publicitate

O noua clinica Romgermed s-a deschis in calea Plevnei si detine 14 cabinete (Sali de tratamente, puncte de recoltare, cabinete de consultatii si sali de interventie). Pacientii clinicii Romgermed vor beneficia de peste 20 de specialitati medicale: neurologie, gastroentorologie, endocrinologie, ORL, medicina de familie, cardiologie, neurologie.

Echipa de medici din cadrul celor de la Romgermed este formata din foarte multe cadre medicale de top, cadre medicale care reusesc sa dea dovada de foarte mult profesionalism. Aproape peste 60 de medici specialisti reusesc sa ofere consultatii si tratamente care vor apela la serviciile de la Grupul Medical Romgermed.

Publicitate

“In cadrul Policlinicii, pacientii pot accesa o gama larga de servicii medicale decontate de catre casele de asigurari de sanatate (CASMB si OPSNAJ), precum si servicii medicale contracost: consultatii de specialitate, ecografie 3D si 4D, endoscopie dar si intocmire de fise si certificate medicale.”, declara Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

Cateva nume mari de medici care fac parte din echipa Romgermed

In echipa clinicii Romgermed sunt nume extrem de sonore ale sistemului medical romanesc, cum ar fi nume ca si profesorul doamna Profesor Doctor Minerva Muraru si doctor Ion Bruckner.

Profesorul Ion Bruckner

 • Membru al Societatii Romane de Cardiologie
 • Membru al Societatii Romane de Medicina Interna
 • Director medical la Spitalul Clinic Coltea
 • Membru al Federatiei Europene de Medicina Interna

“Dezvoltarea sistemului medical privat, ca alternativa viabila a sistemului medical cunoscut de romani, a depasit faza incipienta si este acum o realitate consistenta. Printre beneficiile aduse – care au crescut consistent an de an – au fost evidentiate si remarcate de pacienti si medici conditiile decente de desfasurare a activitatii medicale si activitatile de diagnostic cu performante notabile si comparabile cu cele mai inalte standarde. In aceste conditii, dezvoltarea RomGerMed care este un cunoscut, respectabil si vechi furnizor de servicii medicale este o dovada elocventa despre performanta si competenta concentrata in sistemul medical privat, o multumire si o garantie ca acest sistem are o evolutie ascendenta.”, declara Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner.

Doamna Prof. dr. Minerva Muraru

 • Medic primar medicina interna di cardiologie
 • A facut parte din echipa de medici a Spitalului Clinic Coltea si sefa sectiei de cardiologie
 • S-a remarcat ca membra in diferite societati medicale europene sau internationale si a fost si vice-presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna.
 • Este Doctor in medicina si professor universitar de medicina interna
 • Este presedinta a Comisiei de Medicina Interna a Ministerului Santatii

“Deschiderea primei clinici de performanta a Grupului Medical Romgermed, dupa acumularea unei experiente remarcabile in asigurarea de servicii medicale prin cele 2 clinici deja cunoscute, arata inca odata disponibilitatea Grupului de implicare in dezvoltarea sistemului privat de sanatate. Trecerea la un nivel superior de activitate medicala, deservita prin dotari in echipamente de ultima generatie si efectuata cu un colectiv de reala performanta, este o garantie suplimentara ca bunele intentii ale Grupului se vor concretiza in realizari medicale apreciate de pacienti.”, sustine Prof. Univ. dr. Minerva Muraru.
Cea mai mare policlinica privata din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate
Romgermed a adus pentru prima data in Romania variant ca pacientii care sunt asigurati sa beneficieze de absolut toate serviciile si analizele decontate de Casa de Asigurari intr-un spatiu foarte generos, organizat dupa cele mai moderne standard in domeniul medicine.
Daca ai trimitere de la medical de familie au de la medical specialist si acestia au contract cu Casa de Asigurari, pacientii vor putea accesa gratuit urmatoarele servicii de la Romgermed:

 • Consultatii la medici de specialitate
 • Analize de laborator – toate cele 72 de analize uzuale
 • Servicii terapeutice, tratamente chirurgicale, ecografii etc.

Pe langa aceste servicii foarte cautate de pacienti, Grupul Medical Romgermed ofera preturi extrem de avantajoase la o gama extrem de mare de servicii, analize medicale si investigatii diagnostic.
“Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB, care vor activa in Clinica Romgermed Plevnei.”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.