Sales Point Romania pune la dispozitia traderilor patru categorii de instrumente esentiale in tranzactiile online

287

Sales Point Romania este compania potrivita pentru persoanele care vor sa intre in lumea trading-ului online si sa invete sa tranzactioneze cu succes, deoarece ofera clientilor sai instrumente de ultima generatie, foarte eficiente, precum si asistenta din partea celor mai buni specialisti in domeniu.

Fiind o companie de marketing care si-a propus sa aduca in atentia romanilor cele mai noi oportunitati cu privire la trading-ul online, Sales Point Romania foloseste una dintre cele mai moderne platforme existente la ora actuala: Meta Trader 5. Acest instrument permite utilizatorilor sa efectueze tranzactiile si comenzile foarte rapid, cu ajutorul functiei „one click trading”. In plus, are 82 de unelte de analiza si genereaza rapoartele automat, astfel incat timpul sa fie folosit in mod constructiv.

Sales Point Romania ofera clientilor suport cu privire la explicarea serviciilor, instalarea platformei de tranzactionare, asistenta pentru deschiderea contului de tranzactionare, precum si alte informatii legate de procesul de tranzationare.

Pentru ca faciliteaza accesul catre Trade1000, o firma cipriota cu o experienta bogata in ceea ce priveste tranzactionarea pe pietele internationale de capital, Sales Point pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de instrumente esentiale in procesul de trading online, impartite in patru mari categorii: actiuni, indici bursieri, marfuri de larg consum si Forex.

ŽDatorita parteneriatului cu Trade 1000, Sales Point Romania ofera conturi gratuite, administrare si intretinere fara costuri, iar comisionul pentru tranzactii si retrageri este zero. Singura suma de bani asigurata de client va fi Spread-ul.

Pe site-ul oficial al companiei sunt disponibile informatii si detalii suplimentare despre activitatea si beneficiile oferite de agentia Sales Point.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.