Salon in Constanta cu servicii de manichiura, pedichiura, spalat, coafat si machiaj

612
Publicitate

Indragitul oras Constanta, care se afla pe coasta Marii Negre, reprezinta unul din locurile preferate de romani. Indiferent de motivul pentru care te afli prin el, acesta trebuie vizitat neaparat.

In sezonul cald, majoritatea romanilor aleg sa isi petreaca weekend-urile la mare, pe nisipul fierbinte de pe plajele prezente pe litoralul romanesc. In aceeasi perioada avem si sezonul nuntilor si cum este cald si frumos, exista tineri care aleg sa isi uneasca sufletele in acest oras pentru a putea fi aproape de mare.

Publicitate

Daca vorbim de nunti, trebuie sa aducem in discutie si saloanele de infrumusetare, intrucat in ziua cea mare mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa. Poti gasi cu usurinta un salon in Constanta care sa iti puna la dispozitie toate serviciile: manichiura cu gel sau simpla,  pedichiura, spalat, coafat par si machiaj pentru a nu pierde prea mult timp stand pe drumuri in ziua evenimentului.

Invitatii din oras si anume persoanele de sex feminin isi pot face fiecare rezervare la cel mai apropiat salon din Constanta de locuinta lor. Mireasa insa trebuie sa se ocupe, sau sa delege pe cineva sa se ocupe de ceilalti nuntasi care nu locuiesc in oras si care vor sa obtina programari la saloane pentru a se aranja in ziua nuntii.

 

Intrucat nu toate femeile si fetele vor dori sa treaca pe la un salon, se recomanda intocmirea unei liste cu numele fiecarei persoane, datele de contact, programarea acesteia si salonul la care a fost facuta programarea. Totodata, poti gasi un salon in Constanta care sa fie si relativ aproape de localul cu pricina.  Este bine ca mireasa sau persoana care se va ocupa de acest task sa gaseasca un singur salon care sa aibe un numar mai mare de personal. Astfel, persoanele invitate pot fi gata in timp util pentru a se prezenta la marele eveniment.

 

salon-infrumusetare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.