Salonul Artemis din Bucuresti reinventeaza standardele relaxarii in 2021!

0

Salonul de masaj erotic Artemis din Bucuresti este acasa pentru cei ce au inteles deja ca masajul clasic este banal in adevaratul sens al cuvantului. La Artemis diversitatea este la ea acasa si de la an la an parca profesionalismul maseuzelor este tot mai pronuntat.

Iata ca in 2021 Artemis Masaj si-a propus sa reinventeze scara de valori la capitolul relaxare. Pe un loc fruntas in acest sens urca masajul erotic, iar motivele in acest sens sunt numeroase. Ca in fiecare an, Artemis Masaj a pregatit deja acelasi servicii de top pentru publicul interesat.

 

Cat costa o sedinta de masaj erotic la Artemis din Bucuresti?

Un masaj de relaxare deplina, asa cum doar la Artemis poate fi obtinut, nu are un pret de speriat. Bineinteles, in functie de artificiile pe care beneficiarul le doreste, la Artemis o sedinta de masaj erotic de 90 de minute poate ajunge sa coste 650 de lei. Preturile incep de la 200 de lei, iar mai multe detalii in acest sens regasim direct in cadrul site-ului oficial.

Pentru ca diversitatea caracterizeaza o sedinta optima de masaj erotic, la Artemis lucrurile se pot desfasura in cadrul salonului sau la hotel. Pentru cei ce vor sa experimenteze ceva unic, cu totul si cu totul inedit, o sedinta de masaj erotic la hotel este o recomandare. Mai multe detalii sunt in cadrul site-ului oficial masajclub.ro, locul din care pot afla cei interesati si mai multe detalii cu privire la costuri.

 

De ce servicii pot beneficia cei interesati la Artemis?

Artemis dispune de un catalog vast de servicii dintre care amintim aici despre masajul topless, cel nud, masajul erotic cu sampanie, masajul erotic cu doua maseuze sau chiar cu trei maseuze. Bineinteles, din lista de servicii nu putea lipsi masajul erotic cu extra timp.

O sedinta de masaj erotic poate avea intre 60 si 90 de minute, iar la unele poate fi adaugat si extra timp, contracost. Mai mult decat atat, cei interesati pot alege in compania carei maseuze sa consume sedinta de masaj erotic. Lista maseuzelor este disponibila pe masajclub.ro.

 

Contact Artemis

0727 861 111

0732 855 488

Contact@masajclub.ro

Strada General Constantin Coanda, Nr. 13, Sector 1, Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.