Salonul tau de unghii false din Bucuresti

249

In momentul in care ne gandim la aspectul nostru fizic si la imaginea pe care o afisam tindem de fiecare data sa aratam impecabil. Si cand spunem asta ne directionam atentia catre cele mai mici detalii care fac diferenta. Printre aceste detalii se numara si manichiura. Este recomandat ca de fiecare data sa avem unghiile curate si ingrijite, colorate sau pur si simplu facute cu un lac incolor.

In acelasi timp sunt si femei care isi doresc sa aiba unghiile mari si mereu aranjate. Din pacate nu fiecare din noi reusim sa avem unghiile puternice pentru a le avea atat de mari pe cat ne dorim. Pentru aceste persoane saloanele de infrumustare vin cu o solutie perfecta si va pun unghii false.

Patio Studio – salonul cu servicii de aplicare unghii false in Bucuresti

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii va recomandam sa apelati la Salonul Patio Studio din cadrul complexului comercial Baneasa. Patio studio este unul din saloanele care reusesc sa puna cele mai frumoase si perfecte unghii false din Bucuresti. Manichiuristele lor lucreaza cu extrem de multa atentie si au grija ca aceasta sa arate cat mai natural posibil.

Unghii false pentru o manichiura impecabila

In momentul in care va doriti sa va puneti unghii false, puteti opta pentru o constructie cu gel pe unghia naturala sau aplicarea de tips. Apoi manichiurista va alege impreuna cu voi forma, lungimea si nuanta in care vor fi vopsite unghiile tale.

Avantajul unghiilor false este ca sunt rezistente in timp, ca nu veti mai avea probleme de cu oja sarita pentru ca acestea vor arata impecabil pana la maxim 4 saptamani.

 

In concluzie daca va doriti sa aveti cele mai perfecte unghii false va recomandam sa apelati la serviciile de manichiura oferite de salonul Patio Studio din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.