SC ADAD Company 365 SRL

361

SC ADAD Company 365 SRL va ofera servicii de Web Design, promovare pe internet si servicii SEO la preturi foarte avantajoase.

De ce aveti nevoie de un web site pe internet ?
Daca ai o firma si vrei sa te promovezi, trebuie sa stii foarte bine ca peste 70% din tineri i-si cauta pe internet aproape tot ce au nevoie ( imbracaminte, telefoane mobile, televizoare, etc…). Daca nu le cumpara sigur ii intereseaza anumite informatii legate de un anumit produs / serviciu / eveniment. Asta este societatea din ziua de astazi si acestea sunt tendintele acum. Ne mutat incet incet, in lumea virtuala !
Afacerea ta depinde poate in mod direct de aceste persoane. Daca ai un magazin de haine, sau bratari Hand-Made, trebuie neaparat sa-ti faci un magazin online si vei ramane surprins sa vezi cati clienti vei avea.

Cat costa un serviciu de creare site web ?
Bun, acum depinde clar de ceea ce doresti. Noi putem sa venim cu sugestii inainte de realizarea site-ului pentru firma ta, putem sa-ti explicam ce inseamna fiecare element in parte pentru ca tu sa-ti faci o imagine cat mai clara a ceea ce inseamna „magazin online” sau „pagina web „.

Pretul poate sa difere de la un proiect la altul, in funtie de cerintele clientilor. Noi suntem pregatiti pentru absolut orice, oricand si oricum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.