Scapa de grija reparatiilor urgente cu abonamentul de servicii Acasa!

504
Publicitate

Voi ati auzit pana acum de site-ul 07Handyman.ro?

Daca nu, va invit ca sa va notati adresa asta web, pentru ca, indiferent daca sunteti persoana fizica sau reprezentantul unei persoane juridice, s-ar putea ca sa aveti nevoie de serviciile echipelor de meseriasi ce sunt angajati la Handyman Servicii SRL, firma cu sediul in Calea Serban Voda nr. 234, Bl. 2A parter, sector 4, Bucuresti.

Publicitate

Spun acest lucru, pentru ca oricine are la un moment dat nevoie de un electrician, de un lacatus sau de un instalator priceput, care sa ii repare o avarie de urgenta.

 

Sa luam, de exemplu, doar situatia in care apare o defectiune la instalatia sanitara din baie. Unde gasesti rapid un mester care sa rezolve problema in mod profesionist si cu la cost minim?

La 07Handyman, evident, solutia salvatoare in aceasta situatie neplacuta, ce necesita o reparatie de calitate facuta in timp foarte scurt!

In afara de interventiile punctuale, mai poti ca sa iti faci si un abonament la 07Handyman, in calitate de persoana fizica, pentru a scapa de grija avariilor domestice viitoare, pe care nu ai habar cum sa le rezolvi mai urgent, mai ieftin si mai bine.

Abonamentul ACASA de la 07Handyman nu costa decat 19,90 lei pe luna pentru o locuinta si in cadrul acestei plati modice ai parte in mod garantat de doua interventii anuale pentru avarii/abonat, materiale si garantie pentru lucrari, alaturi de 15% reducere pentru orice alte lucrari ce nu sunt incluse in abonamentul respectiv.

In aceasta modalitate moderna si simpla, ai siguranta ca o echipa de meseriasi foarte buni iti vor sta la dispozitie in momentul in care ai nevoie de ajutorul lor prompt, cu piesele firmei (tevi, fitinguri, conductori electrici, elemente de fixare si prindere, material izolant), pentru orice tip de stricaciune la instalatia sanitara, instalatia electrica sau instalatia termica.

Tu nu vei achita separat decat celelalte materiale: sigurante, calorifere, baterii de chiuveta si de dus, vase WC, cazi de baie, cabine de dus etc.

La instalatiile sanitare si termice se realizeaza reparatii acoperite de abonamentul Acasa Handyman la tevile de alimentare cu apa sparta, coloane de scurgere a apei de ploaie, robineti defecti, baterii sanitare defecte, calorifere sparte, inlocuirea unor obiecte sanitare stricate, inclusiv desfundari de tevi de scurgere, desfundari sau inlocuiri de sifoane de pardoseala.

La instalatiile electrice se includ in abonament reparatiile la tabloul electric, inlocuirea de prize sau intrerupatoare defecte, lampi si aplice defecte, inlocuirea sigurantelor arse, inclusiv interventii rapide in caz de scurtcircuit.

Abonamentul Acasa se incheie foarte simplu, online, inclusiv plata se face direct pe net.

Pentru detalii suplimentare accesati site-ul 07handyman.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.