Scari sticla securizata

398
Publicitate

Scarile din sticla securizata si elementele adiacente ale acestora sunt in general fabricate din geam laminat adica stratificat, in doua sau in mai multe straturi. Se pot utiliza geamuri de diverse grosimi, care au fost calite termic insa nu neaparat.

Utimul strat, care e denumit si – strat de uzura se aplica pe sistemul static dimensionat in asa fel incat portanta nominala a scarii din sticla securizata sa fie asigurata indiferet daca stratul de uzura se distruge in cazul in care se sparge. Stratul de uzura poate sa confere unele proprietati antialunecare, o tenta de culoare ori diverse alte efecte arhitecturale.

Publicitate

Un aspect considerat important in procesul de amplasare al scarilor din sticla securizata este faptul ca, acestea, pentru ca nu au protectie la incendiu, pot sa colapseze la temperaturi care sunt mai mari de 250 grade Celsius, asadar sunt improprii ca si scari de evacuare.

Impreuna cu scarile din sticla securizata sunt amplasate de regula si balustradele tot din sticla, acestea fiind solutia ideala pentru orice client. Sticla folosita poate sa fie securizata sau laminata ori securizat-laminata. Sistemele de prindere ale balustradelor de scari si de pereti , variaza in functie de care sunt cerintele de securitate si cele de design.

Balustrade scarilor din sticla

Balustradele care sunt din sticla sunt considerate a fi solutia ideala si datorita faptului ca sticla folosita este securizata sau laminata dar si peentru ca au de regula un sistem foarte bun de prindere, la fel ca si cel al scarilor.

Avand echipe cu experienta de multi ani in acest domeniu, echipe care ofera seriozitate, promptitudine si un bun control de calitate, acestea fiind doar cateva dintre reperele care definesc specialistii in relatia cu beneficiarii lor, putem sa optam cu incredere pentru astfel de montaje din sticla.

La firmele cu renume in acest domeniu este garantata solutia optima privind cost si performanta ce poate sa transforme proiectul in realitate, dar si increderea in certitudine si bineinteles, investitia facuta, in valoare.

Specialistii pot realiza tot ce ne putem inchipuii despre sticla si chiar mai departe decat ne imaginam noi ca si beneficiari, aducand solutii si produse noi care dau proiectelor noastre un caracterul incontestabil de originalitate, in privinta abordarii individuale precum si unice dar si inegalabile .

Produsele acestor specialisti, pe langa scarile de sticla securizata pot sa includa si usi din sticla securizata, pereti, balustrade, trepte din sticla, dar si polite din sticla, oglinzi, atunci cand se cere chiar si geamuri antiglont, precum si tamplarie PVC, de aluminiu, cabine pentru dus din sticla si nu in ultimul rand mobilier din sticla, copertine, geamuri atat decorative cat si color.

Specialistii in acest domeniu ne pot ajuta sa alegem montajul impreuna cu garantia si serviciile post-garantie care sunt cele mai bune dintre cele oferite de experti.

Produsele si serviciile firmelor din domeniul sticlei

Produse si servicii sunt oferite de acesti specialisti ai sticlei securizate includ executia si montajul balustradelor, al treptelor si podelelor flotante din sticla, al oglinzilor si geamurilor colorate, al tamplarie PVC, tamplarie din aluminiu, al usilor si politelor din sticla insa pot fi contactati si pentru executia si montajul mobilierului din sticla pentru apartamente, pentru birouri si deasemeni spatii comerciale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.