Scaune auto de copii BeSafe – protejeaza-ti bebelusul

252

Sa pastrezi siguranta unui copil in masina devine din ce in ce mai greu. Acum exista scaune auto de copii BeSafe expandabile, scaune auto de copii BeSafe cu suport pentru biberon si cu suport de perne pentru cel mic. Sa nu mai spunem ca in Romania esti obligat prin lege sa iti plimbi copilul intr-un scaun auto de copii. Daca nu stii la ce sa te uiti inainte sa cumperi un scaun auto, articolul acesta o sa-ti vina in ajutor.

De ce avem nevoie de scaune auto de copii BeSafe

Raspunsul scurt si rapid ar fi ca ne obliga legea. Legea scaunelor auto spune ca orice copil pana in 18 luni este nevoit sa fie transportat in scaune auto de copii BeSafe  pe care le gasesti la cel mai bun pret doar aici la Babyneeds. Desi au un pret foarte bun, scaunele auto de copii BeSafe reprezinta o investitie in siguranta copilului tau. Un studiu arata ca bebelusii care nu circula in scaune auto de copii BeSafe au de 4 ori mai multe sanse sa se accidenteze serios in cazul unui accident, fie el si un accident usor.

In 2000, 250.000 de bebelusi au fost transportati la spital in urma unui accident si mai bine de 1500 de copii au murit. Multi dintre ei nu erai protejati de scaune auto de copii BeSafe, ceea ce inseamna ca un scaun auto putea sa previna aceste tragedii. Probabil te gandesti ca accidentele au fost facute la accidente mari, dar in realitate, 75% din accidente s-au produs la 10 km in jurul casei si 60% dintre ele s-au intaplat pe strazi unde limita de viteza este de 50 km/h.

Din aceasta cauza in Romania s-a dat legea scaunelor auto care spune ca orice copil sub 3 ani trebuie sa fie plimbat in scaune auto de copii BeSafe si ca orice copil pana in 12 ani nu mai are voie sa stea pe scaunul din fata pentru a nu se mai produce tot felul de tragedii. Chiar si fara aceasta lege, multi parinti erau constienti de problema sigurantei copiilor lor si deja aveau acasa un scaun auto de copii. Problema pentru care s-a dat legea in Romania este ca desi parintii aveau acasa scaune auto de copii BeSafe, acestia nu le puneau in masina si nu le foloseau. Aproximativ 95% dintre ei.

Autoritiatile din Romania spera ca prin aceasta lege, scaunul auto sa fie folosit zilnic de catre parinti pentru a nu se intampla tragedii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.