Scaunele auto de la Erfi.ro, siguranta si confort pentru copil

339

    Copiii sunt de departe cei mai importanti pentru noi avand in vedere sacrificiile pe care le facem in mod frecvent pentru a ne asigura ca acestia cresc si se dezvolta in mod corespunzator. Unul dintre principalele aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand ii transportam pe cei mici cu masina este cel al sigurantei pe care multi parinti aleg sa il neglijeze in mod frecvent, fapt ce ii expune pe cei mici la tot soiul de riscuri. In aceste conditii, scaunul auto pentru copii reprezinta una dintre cele mai eficiente metode pentru a spori siguranta celor mici pe tot parcursul transportului.
    Alegerea unui scaun auto devine insa o adevarata provocare pentru parintii care se vad pusi in situatia de a alege un scaun care ofera siguranta, dar care are si un aport estetic pe gustul celor mici. Multitudinea de forme si culori adesea ne creeaza confuzii astfel ca uitam sa mai luam in calcul si aspectul sigurantei care este de departe unul dintre cele mai importante. Erfi.ro, magazinul online cu cea mai diversificata gama de scaune auto pentru copii, prezinta aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere la alegerea unui scaun auto pentru copii.
    Sistemul de prindere al scaunului este unul dintre principalele aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere la un scaun auto. Scaunele care beneficiciaza de sistemul de prindere ISOfix sunt mult mai usor de fixat, insa trebuie sa aveti in vedere ca masina sa dispuna de un astfel de sistem. In cazul alegerii unui scaun cu sistem de prindere clasic, aveti in vedere instructiunile de prindere si respectati-le intocmai.

<a href=”https://www.erfi.ro/scaune-auto-0-13-kg.html”><img src=”https://www.erfi.ro/media/catalog/product/cache/1/image/430×430/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/r/graco-nautilus-elite-aluminium.jpg”>Scaune auto copii – Erfi </a></br>
    Centurile de siguranta sunt elementele care ofera siguranta celui mic, astfel ca aveti in vedere ca acestea sa fie de o calitate ireprosabila. In general scaunele auto dispun de centuri de siguranta cu 5 puncte de fixare. Fara aceste centuri, chiar si o franare usoara il poate propulsa pe cel mic in obiectele din jur care ii pot provoca leziuni.
    Este absolut obligatoriu ca scaunul pe care il alegeti sa fie omologat, astfel incat sa intruneasca toate normele aflate in vigoare. Scaunele omologate in acest sens vor contine o eticheta  de culoare portocalie cu mentiunea ECE R 44/04.
    Un alt aspect deosebit de important este acela de a tine cont cu strictete de varsta si greutatea pentru care sunt recomandate scaunele respective, altminteri il veti supune la riscuri pe care cu siguranta nu va doriti sa le asumati, mai ales atunci cand sanatatea copiilor este in joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.