Școala Intuitext – platforma educațională online ce revoluționează învățarea

513
Publicitate

Intuitext, compania specializată în educație din cadrul grupului SOFTWIN, este în pas cu tehnologia, pe care o transformă într-un aliat al noilor generații de elevi pasionați de mediul digital. Prin urmare, Intuitext dezvoltă permanent metode alternative de învățare, care să-i ajute pe elevi să-și dorească să descopere mereu lucruri noi: CD-uri educaționale, platforme online și manuale digitale.

Din portofoliul Intuitext face parte și Școala Intuitext, o platformă educațională online dedicată copiilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a ce are la bază ideea de învățare prin joc. La Școala Intuitext cei mici își antrenează gândirea și memoria prin jocuri logice, descoperă curiozități din lumea sportului, artei și științei, se bucură de animații și experimente inedite. Utilizând acest produs online de învățare, copiii dobândesc o atitudine pozitivă în raport cu școala, acesta fiind, de fapt, secretul pentru un viitor de succes.

Publicitate

În plus, datorită experiențelor deosebite pe care le vor avea utilizând această platformă online, elevii vor descoperi cât de interesantă este aventura cunoașterii. Pe lângă materialele didactice alese de învățătoare pentru studiul la clasă, părinții le pot oferi copiilor produse educaționale care să-i încurajeze să învețe cu plăcere și acasă. Școala Intuitext, prin conceptul de învățare prin joc, antrenează curiozitatea nativă a copiilor, îmbunătățește memoria, gândirea și atenția, dezvoltă inteligența emoțională și socială și îi ajută la recapitularea noțiunilor dificile de la școală. Totul prin joc, în timp ce se joacă și se distrează!

Nu în ultimul rând, un copil fericit înseamnă o familie fericită! Accesând jocurile logice, experimentele inedite și filmulețele distractive pe care le vor găsi pe această platformă, copiii descoperă faptul că că educația și învățarea pot deveni experiențe foarte plăcute. În acest fel, elevii din clasele Întâi, a II-a și a III-a vor fi mereu curioși să exploreze mediul înconjurător cu toată încrederea în propriile lor forțe. Iar părinții vor avea mulțumirea de a le fi oferit cel mai de preț dar: un start bun în viață!

 

Pentru a avea acces la acest produs educațional online, părinții pot achiziționa o licență care să le permită ulterior copiilor să navigheze nestingheriți toate resursele Școlii Intuitext. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.