Seara de An Nou trebuie sa fie plina de urari

418

Ne mai despart cateva zile de un nou an. Mai avem doar o saptaman si vom fi in pragul Anului Nou, vom schimba anul acesta cu urmatorul. Poate ca ne pare bine, e posibil ca uii dintre noi sa aiba asteptari mari de la anul care sta sa vina, e posibil ca altii sa vrea sa termine scolile incepute si s-au plictisit de stat pe banci si de abia asteapta trecerea timpului. De partea cealalta, cei care au o varsta inaintata ar vrea sa opreasca timpul in loc, poate ar mai avea cateva zile in plus, poate ar fi posibil sa oprim totul pe loc. Sunt diferite categorii si fiecare vrem diferit, fiecare am vrea sa fie altfel decat voieste cel de langa noi.

craciun-urari-mesajeInsa oricare ar fi dorinta noastra, dorinta persnala, cea care sta ascunsa in inima, cu ajutorul unor Urari pentru Anul Nou vom putea sa aducem mai mult zambet pentru oricine. Indiferent din ce categori ar face parte, urarile vor avea ca rezultat cel putin un zambet din partea celui care le primeste si alt zambet din partea celui care le ofera.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si incepeti sa va pregatiti pentru Seara de An Nou incluzand in programul vostru si cateva urari pe care sa le folositi la nevoie, cand veti primi invitatii la masa sau cand veti fi gata sa ciocniti paharul pentru a intampina anul care vine, cu bune sau cu rele, cu munca sau cu plimbari, cu ce va veni pentru fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.