Secretele unui parteneriat de succes in horeca

311

Secretul este ca nu exista nici un secret. Pentru un parteneriat de succes in domeniul horeca este nevoie, ca oriunde in alta parte, de respect, de incredere, de profesionalism, de promptitudine, de adaptabilitate, de implicare si de seriozitate. Reteta unui parteneriat de succes, desi cunoscuta de toata lumea, este rareori aplicata pana in cele mai mici amanunte si probabil din acest motiv unii au un rezultate de exceptie, iar altii inca mai asteapta ca numele lor sa ajunga la urechile potentialilor clienti. 

Parteneriatul dintre furnizorul de echipamente horeca Conti Grup si Restaurantele City Grill, bazat pe toti factorii enumerati putin mai sus, dureaza deja de 11 ani, timp in care legatura dintre membri echipelor celor doua grupuri a devenit tot mai puternica, mai trainica. Datorita acestei legaturi solide, afacerile au crescut si ele, ajung astazi ca numele celor doua grupuri sa fie cunoscute si respectate in domeniul horeca.

11 ani de parteneriat intre Restaurantele City Grill si furnizorul de echipamente horeca Conti Grup, ani in care respectul, increderea, implicarea si profesionalismul au fost nu numai cuvinte frumoase, bune de asternut intr-un text, ci fapte care dovedesc oricui ca atunci cand parteneriatul se bazeaza pe ele, succesul este garantat. 

Astfel, Conti Grup a reusit de fiecare data sa raspunda cu promptitudine si adaptabilitate cererilor venite din partea City Grill, sa ofere de fiecare data absolut orice a fost nevoie, de la de la obiecte de inventar si echipamente simple, necesare in orice restaurant (pahare, vesela de bucatarie…) si pana la echipamente extrem de performante, utilizate numai de catre cei care pot intelege ca fara investitii seriose nu exista succes de lunga durata.

Sa amintim aici, pe scurt, cateva dintre echipamentele performante si customizate oferite de catre Conti Grup: masini de gatit cu autospalare, masini de spalat tunel si customizarea convectomatelor Retigo pe nevoile specificate de catre City Grill.

In plus, in cadrul acestui parteneriat de exceptie, Conti Grup a oferit nu numai echipamente horeca de cea mai buna calitate, ci si training personalizat pentru grupul City Grill, lucru care a dus la imbunatatirea performanelor, dupa cum pot confirma toti clientii City Grill si dupa cum probabil vor confirma cei ce vor vizita noua locatie City Grill din Baneasa, unde furnizor de echipamente horeca a fost tot Conti Grup, desigur. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.