Sedinte la studio pilates Koa din Bucuresti

277

Unul dintre cele mai cautate studiouri de Pilates din Bucuresti in momentul prezent, KOA Studio, va ofera sedinte private si semi-private, pentru a va ajuta sa descoperiti o noua lume, aceea a exercitiilor Pilates, activitate destinata imbunatatirii starii fizice si emotionale si indicata in special persoanelor care sunt supuse stress-ului datorat activitatii profesionale sustinute.

In lumea moderna, este foarte bine sa gasim cateva momente in care sa ne dedicam unor exercitii care ne vor ajuta sa evoluam pe toate planurile. KOA Studio Pilates Bucuresti este solutia care vi se ofera pentru a va dedica unor exercitii de gimnastica si fitness pe care le veti integra, pe parcurs, in stilul dumenavoastra de viata.

Sistemul Pilates a fost dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates si este practicat in intreaga lume, avand in prim-plan obtinerea unui control bun al propriilor miscari. Practicat in mod frecvent,sistemul de exercitii imbunatateste flexibilitatea si duce la cresterea rezistentei fizice a organismului, marind capacitatea de coordonare a miscarilor si de pastrare a echilibrului.

De obicei, o sedinta de Pilates dureaza intre 45 de minute si o ora, iar exercitiile sunt facute intr-o ordine specifica si au denumiri speciale.

 

Preturile oferite de echipa KOA Studio Pilates Bucuresti

Pretul unei sedinte private la Studio KOA este de 120 Ron, iar o sedinta semi-privata costa 90 de Ron.Pachetele de sedinte, private sau semi-private, au preturi ce variaza intre 400 Ron si 1900 Ron. Astfel, un pachet de 5 sedinte semi-private de Pilates la KOA Studio Bucuresti este de 400 de Ron, iar un pachet de 20 de sedinte semi-private are pretul de 1400 Ron. KOA Studio ofera un pret de 1900 Ron pentru un pachet de 20 de sedinte private. Echipa KOA Studio Bucuresti va pune la dispozitie echipamente adecvate si instructori cu experienta.

 

4 motive pentru a alege echipa promovata de noi

1. Puteti exersa grupuri de muschi care au fost deseori neglijate

2. Imbunatatirea flexibilitatii

3. Cresterea puterii fizice

4. Cresterea capacitatii de concentrare

 

Posibilitatea de a practica Pilates in Bucuresti

KOA Studio Bucuresti va ofera posibilitatea de urma lectii de Pilates si de a exersa alaturi de o echipa profesionista, ca alternativa la stress-ul zilnic si ca posibilitate de imbunatatire a calitatii vietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.