Servicii curatenie generala la domiciliu

357
Publicitate

Ce motive avem pentru a apela la o firma de curatenie?

Servicii de curatenie

Publicitate

Timpul rezervat pentru curatenie generala.

Este mult mai avantajos si mai accesibil sa apelati la o firma de curatenie profesionala, decat sa pierdeti timp pretios facand personal asta. Timpul rezervat curateniei il puteti petrece cu familia sau cu prietenii, ori pentru distractie sau pur si simplu pentru odihna.
De regula, firma de curatenie solicita prezenta clientului doar la deschiderea casei si la finalul serviciului de curatenie efectuat pentru ati preda lucrarea personal.
De ce este important ca lucrarea sa fie luata in primire?
Clientul poate sa verifice atunci daca toate serviciile au fost executate conform celor discutate inainte de curatenie. Exista cazuri cand unele pete chiar nu vor sa dispara, atunci reprezentantul firmei de curatenie trebuie sa demonstreze acest lucru.

Costuri curatenie generala la domiciliu

Este mai avantajos economic sa te ocupi personal de curatenie decat sa angajezi pe cineva specializat in servicii de curatenie ?
Facem un calcul simplu si constatam ca preturile pentru produsele de curatenie sunt destul de ridicate. Daca ne mai gandim si la faptul ca unele produse de curatenie, daca nu sunt folosite conform, riscam sa stricam mobilierul, sa matuim geamurile sau pur si simplu vedem ca nu au efectul dorit.

Cum alegeti o firma de curatenie?

Firma de curatenie Real Cleaning ofera la cererea clientului o vizionare gratuita a locuintei, biroului sau spatiului commercial. Reprezentantul firmei discuta solicitarile clientului inainte de intocmirea ofertei. In timpul vizionarii se pun la punct activitatile necesare pentru curatenie, se stabileste timpul aproximativ necesar pentru finalizarea serviciului de curatenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.