Softsense – producator de hartie igienica de calitate

431
Publicitate

Se pune accent pe respectarea standardelor si un raport imbatabil calitate-pret astfel incat Softsense se afirma drept un producator de hartie igienica de top pentru piata romaneasca cu produse ce pot fi adaptate pentru a respecta intocmai specificatiile clientilor ce pot solicita o anumita dimensiune.

Softsense, infiintata in 2004, are ca obiectiv principal comercializarea hartiei igienice, a rolelor de prosop si a servetelelor de masa la standarde ce ajung sau chiar depasesc pe cele ale firmelor de peste hotare importate de obicei in hipermarket-uri, insa la preturi de productie autohtona. De la conducerea pana la personalul companiei, ce isi are sediul si centrul de productie in Calarasi, Softsense face o prioritate din permanenta dezvoltare si imbunatatire a produselor comercializate, fiind astfel in masura sa distribuie clientilor fideli produse ce se ridica intotdeauna peste asteptari.

Publicitate

In vederea prezentarii produselor, Softsense a ales sa ofere catalogul de produse in format digital pe site-ul de prezentare www.hartieigienca.ro, unde clientilor le sunt puse la dispozitie detalii complete pentru fiecare tip de produs in parte.

Hartia igienica comercializata de companie vine fie in format standard de role de 18 metri in 2 straturi, fie in variantele Jumbo gri sau alb ori Giga, excelente pentru folosirea in toaletele institutiilor publice, restaurantelor sau a altor zone de mare circulatie. Roele de hartie Jumbo sunt de 180 m, iar cele Giga de 300 m, avand ca avantaj faptul ca trebuie schimbate mult mai rar, usurand astfel munca personalului de serviciu si evitand situatiile daunatoare pentru imaginea afacerii sau localului cand hartia igienica nu este schimbata la timp.

Pe langa variantele standard, Softsense, producator hartie igienica de calitate superioara, colaboreaza direct cu clientii in vederea productiei de role de hartie la dimensiunile specificate de acestia. Aceasta optiune se aplica la comanda minima de un bax. Pentru oferte personalizate si mai multe detalii, pe site se ofera un formular simplificat de contact, dar si detaliile de contact complete ale companiei. In modul acesta, intregul proces de comanda este simplificat in favoarea clientului, iar clientul este intotdeauna prioritatea Softsense.

Desi se prezinta in principal drept producator hartie igienica, societatea comerciala Softsense este intr-o permanenta dezvoltare extinzandu-si domeniul de activitate pe o alta serie de produse de cea mai inalta calitate, excelente atat pentru uz personal cat si pentru folosirea in locatii publice, cantine, la organizari de evenimente sau restaurante. Produsele Softsense sunt extrem de fine la atingere, realizate cu o mare atentie la detalii precum culoarea si prezentarea, astfel ca hartia igienica sau servetelele albe sunt intr-adevar de un alb imaculat, iar rezistenta produselor in doua sau mai multe straturi este garantata. Compania urmareste sa aduca solutii personalizate la preturi inegalabile de catre competitie pentru a determina fidelizarea clientilor si colaborarea pe termen lung. Gama de produse este largita periodic, de la hartie igienica, la prosoape de bucatarie standard sau pliate tip Z, servetele de masa si chiar detergenti speciali pentru pardoseli si geamuri ori sapunuri lichide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.