Spatii comerciale de vanzare pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

427
Publicitate

In prezent, a va dezvolta propria afacere implica o serie de aspecte de care este bine sa tineti cont. Daca profilul firmei dumneavoastra implica vanzarea unor produse, aveti acum ocazia de a alege un spatiu comercial oferit prin intermediul agentiei imobiliare Regatta, care detine un site performant. Oferta variata de spatii comerciale de vanzare pe pagina web a companiei cuprinde zone din Centrul Vechi sau aproape de Universitate, dar si de pe Calea Dorobantilor, Magheru sau Calea Calarasilor.

 

Publicitate

Pentru a selecta spatiile optime pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra, specialistii agentiei imobiliare Regatta va recomanda sa va ganditi la aspecte care tin de locatie, amenajari si facilitatile oferite de cladirile respective.

 

Acum: spatii comerciale de vanzare pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Acum aveti ocazia unica de a beneficia de un numar de spatii comerciale de vanzare pe site-ul agentiei imobiliare Regatta incluse in oferta companiei in urma unei selectii realizate cu profesionalism de catre expertii acestei companii competitive.

Preferintele agentiei Regatta s-au indreptat catre zone comerciale care beneficiaza de trafic auto si pietonal intens, pentru ca investitorii sa poata incepe o afacere de succes. Pretul unui spatiu din zona Stefan cel Mare afisat pe site poate ajunge la 1000000 euro, iar pentru a va bucura de avantajele oferite de spatii de genul unui magazin din Centru Istoric va fi necesar sa achitati suma de 4500000 euro. Pentru ca spatiile comerciale din centrul capitalei ofera un potential de exceptie, specialistii companiei imobiliare au inclus in site aceasta proprietate scoasa la vanzare.

 

Printre avantajele achizitionarii acestei proprietati imobiliare prin intermediul agentiei se afla si compartimentarea de tip open-space, alaturi de locatia de exceptie. Trecatorii de pe strazile aglomerate din jurul spatiilor comerciale din Centrul Vechi vor cumpara produsele oferite de firma dumneavoastra, iar profitul pe care il veti obtine din vanzare va acoperi, in scurt timp, investitia facuta. Pe langa incintele cu destinatii comerciale din centrul Bucurestiului, care au parte de un trafic deosebit de mare si de o vizibilitate foarte buna, veti putea vedea pe cunoscutul site al agentiei Regatta spatii comerciale de vanzare in diverse zone ale capitalei.

 

Pretul la Regatta al unor spatii comerciale din Piata Unirii poate ajunge la suma de 1800000 euro, in cazul unei proprietati din zona respectiva situata la parter si avand o vitrina de peste 6 m. Acesta este genul de spatii de care are nevoie price investitor, pentru a putea beneficia de o afacere prospera, pe baza unei locatii centrale si cu o excelenta vizibilitate. Tot pe site-ul Regatta veti putea admira proprietati imobiliare de exceptie, de genul unor spatii comerciale pentru vanzare situate pe Calea Victoriei. Acestea au fost incluse in oferta agentiei si afisate pe acest modern site, fiind propuse spre vanzare pentru 1600000 euro.

 

Aducand in lista sa de propuneri spatii comerciale de vanzare afisate pe site-ul agentiei imobiliare Regatta isi indeplineste cu profesionalism functia de intermediar al unor tranzactii imobiliare de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.