Spatii hale industriale si depozite de inchiriat si de vanzare la Regatta

325

Compania Regatta Imobiliare intermediaza tranzactii de inchiriat si vanzare pentru spatii hale sau depozite industriale  in Bucuresti si regiunile din apropiere.

Daca va gasiti in postura de a cauta spatii hale industriale si depozite de inchiriat pentru afacerea dumneavoastra, site-ul Regatta.ro este un reper in aceasta privinta.

Zeci de spatii industriale de inchiriat sunt in permanenta in oferta Regatta, iar in prezent exista aproximativ 150 de astfel de proprietati. Aceste depozite si hale au suprafete variabile, cele mai intinse avand peste 10000 de metri patrati, cu preturi medii in jurul valorii de 4 euro pe metru patrat. Toate zonele Bucurestiului sunt bine reprezentate, cu regiunile recunoscute pentru constructii recente de depozite sau hale industriale – nord, est si sud – fiind cele mai prezente in oferta Regatta.

Spatii hale industriale si depozite de vanzare in Bucuresti

Spre deosebire de spatiile de inchiriat, oferta de spatii hale industriale si depozite de vanzare este mai putin variata, cel putin ca numar, din portofoliul Regatta Imobiliare pentru Bucuresti.

In prezent, exista in jur de 75 de astfel de proprietati puse la vanzare, raspandite aproximativ egal intre toate zonele industriale ale Bucurestiului. Majoritatea acestor spatii sunt conectate la toata gama de utilitati necesare, iar in functie de nevoile dumneavoastra specifice, contactati specialistii Regatta pentru sugestii pertinente.

Un motiv posibil ce ar putea explica numarul relativ redus de astfel de proprietati de vanzare, cel putin in comparatie cu cele pentru inchiriat, ar fi pretul ce poate ajunge si la peste 270 de euro pe metru patrat, ceea ce s-ar traduce intr-o valoare totala de vanzare de peste 9 milioane de euro pentru spatiile intinse de mai mult de 20000 de metri patrati.

Regatta Imobiliare ofera servicii diverse – consultanta, evaluari, marketing, promovare, amenajari interioare, property & facility management – in afara intermedierii de tranzactii de vanzare sau inchiriat de spatii depozite sau hale industriale, apartamente, case, spatii comerciale sau de birouri in Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.