StarGift.ro prezintă cadourile speciale ale primăverii: cănile personalizate cu poze

594
Publicitate

StarGift.ro este magazinul online unde pot fi achiziționate cadouri personalizate inedite, potrivite pentru ocazii și persoane speciale. În acest început de primăvară, oferta de căni personalizate online este extrem de variată, pentru ca cei care se află în căutarea unui cadou original să poată găsi exact cadoul potrivit cu persoana pe care doresc să o surprindă.

Cănile personalizate cu poze sunt un trend din ce în ce mai puternic în materie de cadouri, pentru că nu au un format predefinit, pe care clientul să îl accepte exact în forma sa primară, ci pot fi transformate în funcție de preferințele acestuia. StarGift.ro pune la dispoziția clienților săi o platformă online care permite personalizarea cănilor cu poze personale, pe care le pot încărca direct din device-ul propriu (tabletă, smartphone, computer) și le pot aranja exact așa cum doresc să arate pe produsul final.

Publicitate

 

De ce aleg clienții StarGift pentru personalizarea de căni cu poze?

 

      Dincolo de ineditul unui astfel de cadou personalizat, clienții magazinului online StarGift aleg cănile personalizate online deoarece reprezintă o modalitate sigură de a face un cadou pe placul celui pe care doresc să îl surprindă. Desigur, există multe alte avantaje pe care cănile personalizate de la StarGift le au, printre care următoarele:

      Cănile personalizate de la StarGift sunt ieftine, deci clienții aflați în căutarea unui cadou cu un buget fix pot găsi în acest magazin prețuri care încep de la 25 de lei, fără ca personalizarea propriu-zisă să aibă vreo taxă adăugată

 

·     Platforma StarGift permite upload-ul de poze direct din device-ul propriu, direct în pagina de produs, ceea ce înseamnă timp câștigat de client și control deplin asupra personalizării.

 

·     Posibilitatea de a alege culoarea și tipul cănii personalizate online, începând de la culoarea pe care să o aibă toarta și interiorul cănii alese, până la decizia între o cană simplă și una termosensibilă.

 

Cei care sunt aflați în căutarea unui cadou original pot găsi în cănile personalizate ieftine de la StarGift nu doar darul perfect pentru cei dragi, ci și un proces creativ și amuzant de personalizare.

 

Ce tipuri de căni personalizate online pot alege clienții StarGift?

 

Cănile personalizate ale magazinului online StarGift nu au același design, ci pot fi alese dintr-o varietate foarte mare de modele, în funcție de personalitatea celui care urmează să primească un astfel de cadou.

 

Astfel, începând de la cănile cu un anumit număr de poze puse într-un colaj pe toată suprafața cănii, până la cele care pot fi personalizate atât cu o fotografie, cât și cu un mesaj, toate cănile pe care StarGift le pune la dispoziția clienților au un design și un rol aparte, pentru a putea fi oferite partenerului de viață, părinților, fraților, celor mai buni prieteni, colegilor și, de ce nu, șefilor.

 

StarGift.ro permite achiziționarea cănilor personalizate online, direct cu cardul sau cu plată la curier, iar opțiunile pentru primirea produsului sunt fie livrarea clasică prin curier, oriunde în București sau în țară, fie ridicarea de la sediul magazinului din București, de pe Strada Crișana, nr. 9.

 

StarGift le urează clienților săi multă inspirație în alegerea cănii personalizate ideale pentru cei dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.