Studio 20 este oficial „Cel mai bun studio de videochat”

0

studio de videochat studio 20

O spun modelele noastre, o spun si ceilalti: Studio 20 este „Cel mai bun studio de videochat”! Pentru a treia oara in ultimii ani, Studio 20 a primit titlul de ”Best Cam Studio” in cadrul galei de premiere GFY 2018!

GFY Awards este unul dintre cele mai importante festivaluri de videochat din lume. Evenimentul se desfasoara anual in America, Las Vegas, in luna ianuarie. In fiecare an, la acest eveniment participa zeci de modele si studiouri de videochat, site-uri de profil, companii de marketing din industria Adult si numerosi specialisti in domeniu.

Mai mult, Studio 20 Los Angeles a castigat recent si premiul ”Cam Studio of the Year” la gala premiilor XBIZ 2018! Astfel, pentru al doilea an consecutiv, am reusit sa fim „Studioul de videochat al anului” la nivel international. De asemenea, la acelasi eveniment, modelul nostru Ethan Joy a fost premiat cu titlul de ”Live Cam Model of The Year – Male” („Modelul de videochat al anului – sectiunea Barbati”)!

Premiile XBIZ, alaturi de GFY Awards, reprezinta un etalon al valorii si succesului in industria videochatului. Orice studio de videochat din lume si-ar dori sa fie premiat in cadrul unor evenimente de o asemenea amploare. Asadar, aprecierile primite in repetate randuri din partea XBIZ si GFY Awards la adresa modelelor noastre si a muncii noastre de zi cu zi demonstreaza in mod public ca Studio 20 este cel mai bun studio de videochat!

Iata ce alte premii similare a castigat Studio 20 in ultimii ani:
• ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio” (AW Awards 2015 si 2016);
• ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio” (YNOT 2015 si 2016);
• ”Live Cam Studio of the Year” 2015 si 2016 (GFY);
• ”Best Global Live Cam Studio” / „Cel mai bun studio de videochat la nivel global” (LalExpo 2016) etc.

De asemenea, modele feminine din cadrul acestui studio de videochat au obtinut diverse titluri la cele mai importante festivaluri:
• Devious Angel – premiata la Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016 si LalExpo 2016, devenind totodata primul model din Romania care a castigat cel mai important trofeu din America, ”AVN Fanvote Model 2016”;
• Sasha Red – ”Best Personal Site” la AW Awards 2015 si ”Best Cam Model” in 2016 la YNOT Praga;
• Raquelle Diva – ”Best Cam Model” in 2015 la YNOT Praga si ”Best Romanian Model” la LalExpo 2016;
• Christiana Moore – ”Best Non-Adult Model” la Live Cam Awards 2016;
• Mistress Alexya – ”Best Fetish Model” la Live Cam Awards 2016;
• Taniussha – ”Best Newcomer” la AW Awards 2016.

Dupa cum se poate observa, Studio 20, cu peste 17 ani de experienta in domeniu, devine tot mai apreciat de la an la an – castigand numeroase premii atat in tara, cat si in afara Romaniei. Si promitem ca nu ne vom opri aici! Profesionalismul, daruirea si perseverenta sunt cheia succesului international de care ne bucuram alaturi de modelele care lucreaza pentru acest studio de videochat de top cu locatii pe 3 continente: Europa, America de Sud si America de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.