Tainele masajului cu pietre vulcanice calde

292

Masajul cu pietre calde vulcanice, cunoscut si sub denumirea de “La stone Theraphy” este un masaj cu totul diferit. Rocile vulcanice, precum si uleiurile speciale de masaj fac din acest masaj unul extreme de benefic pentru corp.

Executarea masajul cu pietre calde

In ceea ce priveste executia masajului cu pietre vulcanice, acesta presupune incalzirea rocilor printr-o baie de apa fierbinte, pana cand acestea ajung la o temperatura de maxim 70-80 de grade Celsius. Acesta temperatura poate sa difere de la persoana la persoana, terapeutul care executa masajul este cel care stabileste temperatura in functie de sensibilitatea pielii clientului. In cazul in care pielea este una extreme de sensibila aceste pietre pot fi asezate sub cearceaful peste care clientul este asezat.

Uleiurile utilizate sunt unele aromate si sunt aplicate pe anumite puncte ale corpului. In general, aceste puncte sunt prezente in zona gatului, pe spate si pe brate. Dupa ce temperature pietrelor scade, acestea sunt folosite ca instrument de masaj. Practic terapeutul va imbina puterea rocilor vulcanice cu cea a uleiurile aromotice prin intermediul unor tehnici de masaj sepecifice.

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice

Avand in vedere zonele in care sunt asezate pietrele, asa numitele Chakre, acest masaj cu pietre calde aduce un plus in ceea ce priveste starea de bine, datorita stimularii acestor puncte “vitale” traditional asiatice.

Dureriel de spate sau articulare pot simtii un efect miraculos. Masajul cu pietre ajuta la indepartarea durerilor, datorita teepraturii pe care pietrele o transmit capului. Chiar daca nu au probleme articulare, masajul cu pietre calde scade riscul aparitiei unor astfel de probleme.

Asa cum este bine stiut in medicina traditionala internationala, caldura este un bun stimulant pentru circulatia sangvina. Astfel, daca ai probleme cu circulatia, atunci trebuie sa incerci masajul cu roci vulcanice.

Unde si care este pretul unui masaj cu roci vulcanice

Locul este cel mai important aspect de care trebuie sa ti cont. Alege sa ai parte de un masaj corect intr-un centru spa specializat, in care spersonalul este unul instruit, eventual de origine asiatica.

Thaispa este un salon de masaj de relaxare din Bucuresti, cu un specific Asiatic, care ofera clientilor sai experienta a peste 20 de tipuri de masaj, printre care identificam si masajul cu pietre calde, vulcanice. Echipa acestui salon de masaj este una profesinista, formata din terapeuti de origine asiatica, instruiti si care iti pot oferii o experienta autentica.

Preturile variaza de la 170 ron si pot ajunge la 310 ron, in functie de perioada de executie a masajului. In general, acest masaj dureaza minim 60 de minute si se poate inatinte pana la un maxim de 2 ore.

 

Descopera arta masajului cu pietre vulcanice realizat de terapeutii Thaispa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.