Teava rotunda sudata este cea mai buna solutie pentru proiecte rezistente

503
Publicitate

Teava rotunda sudata este un material de constructii din gama celor metalurgice, ce are o serie de caracteristici speciale foarte solicitate de constructori. Teava rotunda sudata se obtine prin trecerea succesiva a unor fasii de tabla printr-o serie de role speciale, care il final ajung la forma circulara a tevii. Apoi, pentru realizarea prosului finit fasiile se lipesc print-o linie continua de sudura.
Teava rotunda sudata se foloseste in constructii si nicidecum pentru transportul lichidelor sau gazelor de niciun fel.

Ce caracteristici speciale are teava rotunda sudata?

  • Rezistenta – datorita formei sale circulare, care este o forma geometrica cu o rezistenta foarte mare, teava rotunda sudata are o durata de viata mare. La aceasta durabilitate contribuie din plin si linie de sudura ce lipeste fasiile din care teava este confectionata.
  • Utilizari – avand in vedere forma sa, acest tip de teava este utilizata atat in constructia de auto, cat si in proiecte mai marei, cum ar fi constructia de stalpi metalice sau cadre metalice, intarituri sau chiar anumite elemente speciale de design.
  • Calitate – teava rotunda sudata este un material ce detine o serie importanta de standarde de calitate, standarde care garanteaza constructii rezistente si calitative.
  • Proprietati – avand in vedere faptul ca nu este tratata sub nicio forma, teava rotunda sudata ofera aceleasi proprietati fizice pe care materia prima (fasii de tabla) din care este obtine le are, iar acest lucru permite o analiza certa a calitatilor pe care aceasta le are.

Avand in vedere caracteristicile speciale de mai sus, carateristici ce sunt potrivite pentru constructori ca sa aleaga sa utilizeze teava rotunda sudata de aici pentru proiectele in care au nevoie de rezistenta si calitate.
Este foarte important de retinut faptul ca aceasta teava este destinata strict industriei constructiilor de diferite tipuri si nu pentru a transport gaze sau fluide de niciun fel.
teava rotunda sudata
De asemenea, un alt avantaj de luat in seama este ca teava rotunda sudata poate fi cumparata online in dimensiuni diferite, lucru care o face foarte fiabila si care ajuta ca aceasta sa se potriveasca foarte bine diferitelor tipuri de proiecte de constructii. Aceste dimensiuni se traduc in lungime si in grosimea peretiilor acesteia. Astfel daca in proiectul respectiv este nevoie de o rezistenta mare se opteaza pentru teava rotunda sudata ce are peretii grosi. daca exista un proiect ce suporta o greutate mai reduse, se poate alege teava cu peretii mai subtiri. Forma sa si greutatea diferita ofera si un transport si o manipulare mai facile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.