Tehnici de promovare online utilizate si de catre agentii de marketing

432
Publicitate

Promovarea online a devenit poate una dintre cele mai stringente probleme ale unui antreprenor  care pleaca la drum. Asta pentru ca mediul online are déjà miliarde de adepti carora li te poti adresa direct, fara sa apelezi la intermediari. Totusi, urmatoarele metode de promovare online sunt printer celemai de succes.

1.      SEO este poate cel mai important lucru de facut pentru ca un website sa fie cat mai vizibil. Mai clar, SEO inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare. Cu un SEO facut corect la site-ul dumneavoastra, aveti sanse mai mari ca traficul calitativ sa creasca. Totusi, principalele motoare de cautare sunt foarte atente ca site-urile sa nu profite de pe urma lor, iar algoritmii folositi pentru indexare sunt in continua schimbare.

Publicitate

2.      Facebook-ul este un alt pas important in promovarea online. Cea mai mare retea de socializare s-a dovedit a fi un start foarte bun pentru orice tip de antreprenor, asta pentru ca apropierea fata de client este foarte mare, iar oferta ajunge foarte usor la publicul tinta. Pentru rezultate mai bune, Facebook a dezvoltat un system prin care postarileclientului ajung la un public cat mai mare contra cost. Acest public poate fi optimizat in functie de cererea celui care plateste. Tocmai din acest motiv, foarte multe companii prefer campanii de promovare online pe facebook in detrimentul site-ului oficial.

3.      Concursurile si ofertele sunt o alta metoda de succes in promovarea si marketingul online. Stimularea cu premii a potentialilor client functioneaza foarte bine, iar campaniile la finalul carora se da un premiu consistent sunt de cele mai multe ori cele mai de succes. De asemenea, antreprenorii care merg pe reduceri mari in campaniile de promovare online au succes. Mesajul repetat e si agresiv ajunge foarte usor la clienti. De cele mai multe ori aceste campanii sunt facute exclusive pentru a creste traficul unui site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.