Termopane profil PVC Salamander Bluevolution

658
Publicitate

In timp, calitatea a devenit prioritara in ochii cumparatorilor. Este important, indiferent de ce este nevoie sa cumparam, sa alegem produsele de calitate. Acestea ne pot promite o durabilitate crescuta si o eficienta, asa cum ne-o dorim.

Atunci cand suntem pusi in situatia de a cumpara termopane, ne gasim cumva in postura necunoscatorului. Asa se face, ca multi dintre noi ne lasam pacaliti de promisiunile diverselor branduri, tocmai din cauza ca nu cunoastem detalii tehnice. Este recomandat ca inainte de a achizitiona tamplaria PVC sa se faca un scurt research, care sa va ofere informatiile de care aveti nevoie.

Publicitate

Noi va recomandam cu incredere termopanele Salamander Bluevolution.

Calitatea termopanelor Salamander Bluevolution

Fiind importator direct al termopanelor Salamander Bluevolution, Dafco garanteaza calitatea acestora. Interesandu-se de nevoile si preferintele clientilor sai, Dafco ofera numai servicii de calitate, eficiente si avantajoase.

Termopanele Salamander Bluevolution sunt representative pentru calitatea nemteasca, multumindu-i chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Standardul termopanelor Salamander Bluevolution se ghideaza dupa treimea eficientei energetice, protectiei mediului si a climatului. Combinandu-se cu feroneria Roto NT si vitrajele de 60 mm, termopanele Salamander Bluevolution se pozitioneaza drept cele mai performante ferestre termopan de la ora actuala.

Izolatia termica si fonica a acestor termopane cu profil Salamander Bluevolution sunt strasnice, coeficientul de transfer termic fiind de Uf= 1,0 W/m²K.

Un alt plus al termopanelor Salamander Bluevolution este ca se claseaza in categoria ferestrelor PVC de clasa A. Diferenta dintre termopanele Salamander Bluevolution- termopane de clasa A- si ferestrele termopan obisnuite consta in durabilitate. Apartinand clasei A, termopanele Salamander Bluevolution au o grosime a peretelui exterior de 2,8- 3 mm. Acest lucru garanteaza ca termopanele Salamander Bluevolution vor face fata cu brio impedimentelor de mediu- schimbarile bruste de temperatura. Astfel, termopanele Salamander Bluevolution va vor oferi aceleasi beneficii timp indelungat, nesuferind niciun fel  de deformare.

 

Intra pe Dafco.ro si afla mai multe detalii despre termopanele Salamander Bluevolution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.