Termopanele de profil Salamander Streamline

489
Publicitate

Ferestrele termopan au revolutionat piata la momentul aparitiei lor, compensand calitatea izolarii, care lasa de dorit in cazul tamplariei obisnuite din lemn. Insa, ca in cazul oricaror bunuri, in timp, ajung sa patrunda pe piata si produse din aceeasi categorie, dar care nu ofera aceeasi calitate, la un pret mai mic. Indicat este sa alegeti calitatea si nu preturile mici. Preturile foarte mici nu garanteaza niciodata calitatea.

Atunci cand va alegeti termopanele pentru casa dumneavoastra, va recomandam sa alegeti ferestrele de profil Salamander Streamline.

Publicitate

Avantajele profilului Salamander Streamline

Profilul Salamander Streamline este statement al calitatii germane, avand incorporat un sistem cu 5 camere de izolare termica, care asigura o protectie termica si fonica de invidiat. Apartinand clasei A de termopane, profilul Salamander Streamline ofera cumparatorului o durabilitate mare, rezistand foarte mult in timp. Termopanele de profil Salamander Streamline rezista foarte bine in fata schimbarilor bruste de temperature, fara a suporta deformari, care in final sa duca la pierderea proprietatilor premium.

Latimea constructiva a profilului Salamander Streamline este de 76 mm, cu un un transfer termic de  Uf= 1,2 W/m²K. Alegand pentru casa ta profilul Salamander Streamline vei beneficia de ranforsari de calitate din otel zincat si un sistem de garnituri duble din cauciuc siliconat. Garniturile duble ale profilului Salamander Streamline TPE vin pe culorile gri deschis pentru profilele albe si negru pentru profilele colorate.

Designul profilului Salamander Streamline este potrivit caselor moderne, avand forme drepte, usor rotunjite. De asemenea, gama cromatica a profilului Salamander Streamline este diversificata pentru a satisface dorintele oricarui client. Termopanele de profil Salamander Streamline se gasesc pe nuantele: alb, maro, titan mat, bronz deschis si bronz inchis.

Unde gasesc profilele Salamander Streamline

Dafco este importator direct al profilelor Salamander Streamline si este, de asemenea, montator avizat la standardele impuse de producatorul german. Preturile oferite de Dafco pentru gama de termopane de profil Salamander Streamline sunt competitive pe piata din domeniu.

 

Alege Dafco pentru a beneficia de calitatea profilului Salamander Streamline. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.