Tichetele de masă facilitează relația angajator – angajat

493
Publicitate

Într-o piață concurențială în care rata de retenție și de fidelizare a angajaților e din ce în ce mai mică, firmele sunt nevoite să găsească noi metode de a-și păstra cea mai importantă resursă – oamenii – motivați și loiali. Cum pot face asta fără a-și afecta cash-flow-ul ? Simplu! Optând pentru o soluție eficientă și flexibilă de la Edenred, soluție ce vine cu avantaje de ambele părți. Este vorba despre tichetele de masă Ticket Restaurant®.

Avantajele acestor produse față de bonusurile în bani sunt în primul rând de natură fiscală, prin deductibilitatea de 100% și scutirea de la plata taxelor sociale. În plus, aduc atât economii de natură financiară de până la 32%, cât și economii de timp prin posibilitatea de a fi comandate ușor – direct de pe platforma Edenred Online.

Publicitate

Mergând mai departe de atât, Edenred a îmbunătățit aceste produse, aducându-le în era digitală și lansând carduri Ticket Restaurant®, o variantă mai flexibilă și mai ”în tendințele” actuale. Acum, angajații nu mai sunt limitați în a cheltui suma fixă de 9.41 lei (cum se întâmpla în cazul tichetelor de masă pe hârtie) și pot plăti în restaurante, hypermarketuri și supermarketuri exact ce sumă le este afișată la casă sau în nota de plată, în limita soldului disponibil. Fără alte costuri suplimentare și fără a fi nevoiți să cumpere ceva în plus doar pentru a ajunge la o anumită sumă.

Angajatul modern nu are timp de pierdut. Își plătește factura de telefon direct din aplicația mobilă, își verifică soldul contului bancar din platforma de Internet Banking, își bookuiește hoteluri și cumpără bilete de avioane direct de pe internet. Înțelegând acest aspect, Edenred a dezvoltat și platformele online și mobileTicket On-the-Go®, prin care toți cei care folosesc cardul Ticket Restaurant® au posibilitatea de a-și verifica tranzacțiile efectuate, sumele disponibile, precum și valabilitatea acestora. 

Omul modern este ancorat în realitate și preocupat de protejarea resurselor naturale. Una dintre ele este lemnul și implicit hârtia. Prin cardul Ticket Restaurant®se salvează tot acel teanc de hârtii folosit pentru tipărirea bonurilor de masă, acesta fiind reîncărcabil și cu o valabilitate de 4 ani de la data emiterii.

Prin tichetele de masă Ticket Restaurant® pe suport hartie, dar și prin varianta electronică a acestora – card Ticket Restaurant®, companiile reușesc să se diferențieze de concurență, reușesc să aducă un beneficiu real angajaților si sa facă economii de timp și bani. Trăgând linie, la final de lună, oamenii din firmă sunt motivați, iar contabilitatea și managementul mulțumiți pentru că bilanțul financiar arată bine. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.