Tichetele de masa pe card– o optiune pentru fiecare

448

Bonurile de masa – o sursa de venit suplimentar

Este posibil ca la angajarea intr-o noua companie sa ti se propuna, pe langa salariul de baza fix, si acordarea tichetelor de masa pe card, care sunt similarea cu cele consacrate pe suport de hartie. Recomandarea este sa accepti cu incredere o astfel de oferta, deoarece, pe langa faptul este un venit in plus, deloc de neglijat, ai sansa de a dispune de resurse financiare care sa iti acopere cheltuielile legate de masa de pranz, lucru care te va scuti sa iti aduci, in permanenta, mancare de acasa. In plus, daca atunci cand mergi la cumparaturi la un hypermarket, sau chiar la magazinele de cartier, nu ai suficienti bani lichizi la tine, poti apela la cardul pe care este trecuta contravaloarea sumei aferente bonurilor date pentru fiecare zi lucratoarea, cu conditia sa nu fi fost in concediu.

<>Simplu, eficient si usor de platit

p style="text-indent: 0.5in;margin-bottom: 0in;line-height: 150%" align="justify">Cu sprijinul tichetelor de masa pe card, poti face oricand plati pentru alimentele pe care le achizitionezi, in cel mai eficient si sigur mod, fara a avea grija va poti pierde un bon sau ca iti lipsesc banii. Ai la discretie o platforma online, creata de catre compania distribuitoare, asa ca, 24 de ore pe zi, in toate zilele saptamanii, iti poti verifica contul tau, pentru a vedea de ce bani mai dispui.

In plus, acum nu mai este nevoie sa calculezi daca te incadrezi in valoarea de 9,57 ron a unui tichet si sa platesti, pe langa, si diferenta in bani, deoarece noul sistem electronic iti permite sa dai orice valoare, in limita sumei alocate. Mai mult decat atat, pericolul furtului sau a pierderii este redus la maxim, fiidca poti bloca cardul sau sa declari disparitia acestuia, prin intermediul telefonului sau, direct, online, la orice ora.

<>Tichetele de masa –sursa de motivare pentru angajati

p style="text-indent: 0.5in;margin-bottom: 0in;line-height: 150%" align="justify">Ca sa motiveze salariatii si sa incurajeze cresterea productivitatii muncii, angajatorii apeleaza, asedea, la trucuri financiare sau ne-financiare de recompensare si de recunoastere a meritelor, rezultatelor si competentelor lor. Aceasta au rolul de a-i determina sa se intoarca bine dispusi, a doua zi, la locul de munca, sa isi indeplineasca atributiile intr-un mod cat mai profesionist, sa mentina stabilitatea si performanta echipei si sa fidelizeze angajatii pentru a ramane la companie pentru o perioada cat mai indelungata si sa se evite angajarea si formarea de nou personal.

Indiferent de care ar fi strategia si motivele pentru care sunt acordate de catre patron, cert este ca tichetele de masa pe card reprezinta o sursa sigura si drept de luat in seama de venit, putand fi declarata la institutiile bancare, in cazul contractarii unui imprumut.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.