Ticket Cadou® – alegerea ideală pentru angajații & partenerii tăi de afaceri

283

Tichetele Cadou Ticket Cadou® sunt soluția ideală pentru companiile care vor să le facă o surpriză plăcută angajaților și partenerilor de afaceri. Întrebări precum: ”vine 1 iunie, ce cadou să le fac angajaților mei pentru copiii lor?”sau ”oare Crăciunul acesta găsesc un cadou care să le placă tuturor oamenilor din echipa mea?” au acum un răspuns simplu: Ticket Cadou® de la Edenred.

Timpul și banii dumneavoastră sunt mult mai eficient gestionați în această manieră, iar cei care le primesc își pot alege ceea ce doresc dintr-o rețea complexă de parteneri.

Timpul – pentru că nu mai căutați prin oraș sau online tot felul de opțiuni, Ticket Cadou putând fi foarte ușor de comandat și administrat prin Platforma de Comenzi Edenred Online și banii pentru că tichetele cadou sunt deductibile în limita a 5% de la calculul impozitului pe profit (16%) și scutite de la plata taxelor social-salariale (16.5%) și social-patronale (23%).

În plus, un alt lucru demn de luat în considerare e și faptul că prin acest tip de cadou, gradul de loializare al angajaților dumneavostră sporește. Și partenerii de afaceri se vor simți apreciați, ținând cont că le oferiți șansa de a opta pentru un cadou pe placul lor, ei putând alege să folosească Ticket Cadou®  la magazine cu produse electrocasnice, îmbrăcăminte, cosmetice, parfumuri şi chiar și produse alimentare.

Avantajele tichetelor cadou Ticket Cadou® nu se opresc aici: dincolo de faptul că pot fi acordate cu ocazia sărbătorilor oficiale: Crăciun, Paște, 1 & 8 martie și 1 iunie, pot fi oferite drept premii la concursurile de vânzări sau în campanii de marketing (studiul pieței și reclamă).

În curând urmează 1 iunie. Oferiți-le angajaților dumneavoastră care sunt părinți, Ticket Cadou®, pentru a le cumpăra celor mici ceea ce își doresc de ziua lor. Ei cu siguranța se vor bucura și vor prețui gestul dumneavoastră.

Ticket Cadou® este tichetul cadou nr. 1 în România, reprezentând modalitatea ideală pentru recompensarea partenerilor de afaceri şi motivarea angajaţilor. Convingeți-vă și dumneavoastră! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.