Tipurile de saltele de pe piata de profil

361

Asigurarea unui somn odihnitor care sa dea energia necesara pentru activitatile din ziua urmatoare este principalul aspect de care tin cont toti marii producatori de saltele. Acestia fabrica saltele de pat din diverse materiale pentru a acoperi toate cererile pietii, inclusiv cele ale clientilor care au nevoie de saltele care sa combata sau sa amelioreze anumite afectiuni medicale.

Modele de saltele puse la dispozitia clientilor de magazinele fizice si de cele online

Pe langa mobilier, toate magazinele de mobila vand si o gama variata de saltele pentru paturi, dar numai firmele specializate in comercializarea saltelelor ofara gama completa de saltele ce se gasesc la momentul actual pe piata de profil:

1. Saltele Ortopedice – acest tip de saltele reuseste sa imbine perfect proprietatile de confort cu cele ergonomice, asigurand utilizatorilor un somn odihnitor si o pozitie corecta in timpul somnului.

2. Saltele Superortopedice – saltelele din aceasta categorie ofera un nivel superior de calitate si se adreseaza clientilor care au probleme cu coloana sau care vor sa previna astfel de probleme.

3. Saltele Pocket – sistemul Pocket este considerat ca fiind una din cele mai importante tehnologii deoarece ofera un suport perfect pentru utilizatorii acestui tip de saltele. Indiferent ca fac parte din gama Saltex Mob sau din alte game cunoscute in acest domeniu, saltelele Pocket folosesc tehnologia arcurilor create si impachetate in buzunare proprii, fapt care le permite sa se miste individual fara a deranja unul din parteneri atunci cand celalalt se misca in pat.

4. Saltele Memory Foam – saltelele din aceasta gama sunt saltele ergonomice de calitate superioara, la fabricarea carora se folosesc materiale speciale care sa asigure dispersarea uniforma a punctelor de presiune. Acestea sunt ideale pentru sprijinirea coloanei vertebrale.

5. Saltele Latex – tehnologia latex este ideala pentru persoanele care vor sa aiba un somn natural si sanatos. Saltelele fabricate cu ajutorul acestei tehnologii sunt elastice, antialergice si moi, fiind o solutie ideala pentru cele mai exigente persoane.

6. Saltele Medicale – sunt destinate persoanelor care au probleme cu spatele. Fiind rigide, acestea pot mentine coloana vertebrala dreapta. Dupa o perioada destul de scurta de folosire se va observa ameliorarea durerilor si cresterea confortului in timpul somnului.

7. Saltele pentru copii – in aceasta gama intra un numar mare de saltele special concepute pentru a asigura un confort sporit copiilor in timpul somnului. Majoritatea modelelor comercializate de catre firmele de renume in acest domeniu sunt saltele ortopedice sau superortopedice.

La cumpararea saltelelor este indicat sa se tina cont de nevoile persoanelor care le vor folosi pentru a se asigura un confort sporit si un somn odihnitor. Indiferent ca este vorba de saltele din gama Saltex Mob, Previ, Gala sau altele, alegerea acestora trebuie sa se faca in urma unei bune informari pentru a se putea alege salteaua ideala necesitatilor proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.