Titluri pretioase la anticariat pe libraria online eLibrar

338

Te pasioneaza cititul dar bugetul nu iti permite sa achizitionezi o carte dar bugetul nu iti permite sa achizitionezi o carte noua sau doresti o alternativa la librariile clasice? Nicio problema. Libraria eLibrar iti pune la dispozitie sectiunea anticariat online cu sute de carti cu preturi foarte bune. Poti chiar sa folosesti filtrele de pe site pentru a gasi titlul dorit mult mai simplu si rapid. Asa economisesti timp si energie la cumparaturi, pastrand ragaz pretios pentru citit.

Pretul unei carti de pe anticariat online eLibrar porneste de la cativa lei ceea ce inseamna ca pentru costul unei carti noi poti achizitiona mai multe de la anticariat. La rubrica anticariat online de pe libraria online eLibrar ai numeroase tipuri de carti: de beletristica, poezii, science fiction sau pentru copii ori manuale scolare. Dar si carti din domenii precum economie, business, politica, drept, filozofie, sociologie, istorie, jurnale, psihologie, religie, stiinta, manuale scolare.

De asemenea volumul de „Legende si pasteluri” ale lui Vasile Alecsandri este o carte de anticariat pe care toti copiii ar trebui sa o citeasca. Desi este la anticariat, se prezinta intr-o conditie foarte buna. Cartile cu fragmente din texte literare pentru copii adresate elevilor de clasa a V-a, a VI-a si a a VII-a sunt ideale. Asta deoarece le formeaza gustul pentru literatura si ii pregatesc pentru examenele de evaluare nationala.

„Ciocoii vechi si noi” de Nicolae Filimon de pe libraria eLibrar, sectiunea anticariat este o carte ce schimba viziunea oricui, provocand la observarea realitatii. Cine citeste aceasta carte, va face altfel distinctia intre lumea fascinanta a basmelor si realitatea dura a societatii.

Numeroase carti si rechizite, pe libraria online eLibrar

Pe langa anticariat online, libraria online eLibrar contine numeroase titluri, de la autori romani la cei universali. Literatura, beletristica sau poezii pentru copii si adulti, numeroase manuale scolare pentru copii, dar si titluri de religie si ezoterism.

Din gama manuale scolare de la libraria online eLibrar enumeram cateva carti ce iti pot fi de folos daca ai copii la scoala. Titlul „Evaluare nationala limba romana” este o carte ce cuprinde teste de evaluare care verifica notiunile elevilor de gimnaziu care se pregatesc pentru exmanele de evaluare nationale. Pe libraria online eLibrar sunt disponibile si pentru matematica sau alte discipline.

Asadar, libraria eLibrar iti ofera o gama variata de carti pentru copii de toate varstele si nu numai la preturi foarte avantajoase. Sectiunea anticariat online eLibrar este foarte vasta, cu numeroase titluri interesante. Cartile sunt in stare optima si e foarte simplu sa gasesti titlul necesar folosind filtrele puse la dispozitie. Libraria online e in permanenta actualizata cu sute de mii articole de calitate foarte buna. Portofoliul lor este in permanenta actualizat cu produse  pentru toate buzunarele pentru ca tu sa ai tot ce iti trebuie intr-un singur loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.