Tot ce trebuie sa stii despre tabla neagra striata afli de aici

546
Publicitate

Pentru a se realiza tabla neagra striata se folosete in procesul de fabricatie procesul de laminare la cald al materiei de baza din care este confectionata, si anume otelul. Se potriveste foarte bine in acele proiecte care necesita un anumit grad de protectie impotriva umezelii datorita striatilor proeminente de pe una din fata acesteia. Iar, dat fiind faptul ca acest tip de tabla are cealalta fata neteda, poate fi cu usurinta folosita intr-o gama larga de proiecte.

Publicitate

In ce proiecte poate fi integrata tabla neagra striata?

Dat fiind ca are anumite proprietatii, specialistii din domeniul constructiilor recomanda integrarea de tabla neagra striata in proiecte precum:

  • Cel adecvat loc in care poate fi incorporata tabla neagra striata este acolo unde este necesar un grad de protectie impotriva alunecarii. Protectia este conferita de catre partea care are striatii, ce nu permite alunecarea.
  • Umezeala poate fi un adevarat pericol pentru cei din jur, asa ca in zone precum scarile sau zonele de acces pietonal nu este deloc recomandat sa nu existe un factor de protectie impotriva umezelii, caci altfel siguranta oamenilor este pusa in pericol. Utilizand acest tip de tabla, se va crea o bariera de protectie ce nu va permite alunecarea.
  • Un alt domeniu in care tabla neagra striata este de mare ajutor este cel al constructiilor maritime. Aici este nevoie de genul acesta de material care sa actioneze ca o bariera protectoare, deoarece contactul cu apa este permanent.
  • Nu trebuie uitat nici faptul, ca acest tip de tabla se mai poate folosi in constructia de masini de pompieri si a ambulantelor.

Pe scurt, analizand cele mai de sus, se poate deduce ca cea mai vasta intrebuintare pe care o are tabla neagra striata este in acele domenii de constructie unde se cere un factor de protectie impotriva umezelii. Dar, nu trebuie uitat nici faptul ca aceasta se poate utiliza si alte tipuri de proiecte deoarece este un material versatil.

Ce caracteristici fac ca tabla neagra striata sa iasa in evidenta?

Tabla neagra striata are anumite caracteristici care o fac sa fie apreciata de catre lucratorii din domeniul constructiilor, precum:

  • Cea mai importanta proprietate a acesteia este ca nu va permite alunecarea – cum s-a mentionat si anterior, acest tip de tabla prezinta pe una din fetele acesteia niste striatii care fac imposibila alunecarea. Astfel ca siguranta oameniilor va fi asigurata.
  • Este un material durabil in timp, fiind rezistent la uzura – acest lucru se datoreaza faptului ca este realizat prin procesul de laminare la cald care ii confera o rezistenta ridicata la uzura.
  • Are o suprafata cu auto-drenaj – tot datorita striatilor, acest tip de tabla are o suprafata cu auto-drenaj.

Daca ai nevoie de tabla neagra striata intra pe urmatorul site: https://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-neagra-striata

tabla neagra striata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.