Tot ce trebuie sa stiti despre tabla neagra striata

634
Publicitate

Tabla neagra striata este un material de constructii cofectionat din otel laminat la cald. Aceasta prezinta pe o parte o serie de striatii, iar pe cealalta parte este neteda. Datorita striatiilor pe care le are tabla neagra striata este utilizata in special ca material antiderapant intr-o gama variata de aplicatii in mediul interior si exterior. Striatiile au o inaltime ce variaza intre 1 si 2 mm.
Cele mai des intalnite utilizari pentru tabla neagra striata sunt in constructia de scari si cai de acces in zonele ce prezinta un grad ridicat de alunercare, deoarece striatiile functioneaza ca un opritor pentru alunecare.

Publicitate

Domeniile in care este aceasta cel mai des utilzata sunt urmatoarele:

 • Constructii navale
 • Constructia de automobile
 • Constructii industriale
 • Constructii metalice
 • Constructii feroviare

De asemenea, tabla neagra striata se gaseste cu precadere si in interiorul ambulantelor si masinilor destinate stingerii incendiilor.

Tabla neagra striata prezinta trei avantaje foarte importante pentru domeniile in care este utilizata

 1. Rezistenta ridicata la anulecare – datorita striatiilor de care am povestit mai sus, aceasta tabla se preteaza foarte bine in mediile cu un pericol ridicat de alunecare
 2. Capacitate ridicata la uzura – avand in vedere ca este laminata la cald, tabla neagra striata prezinta o capacitatea foarte buna la uzura si implicit are o durata mare de utilizare
 3. Suprafata de auto-drenaj – tot datorita acelor striatii pe care le are, aceasta tabla ofera un drenaj foarte bun

De pe site-ul mesterumanole.ro puteti comanda online tabla neagra striata

tabla neagra striata
Mesteru Manole va pune la dispozitie o gama variata de dimensiuni si grosimi pentru tabla neagra striata. Astfel, pe acest link gasiti variantele de tabla neagra striata comercializate online de Mesteru Manole, aceste variante sunt urmatoarele:

 • Grosime 3mm
  1.25m x 2m
  1.25m x 3m
  1.5m x 2m
 • Grosime 4mm
  1.25m x 2m
  1.25m x 4m
  1.5m x 2m
 • Grosime 5mm
  1.25m x 2m
  1.25m x 2.5m
  1.5m x 2m
 • Grosime 6mm
  1.25m x 2m
  1.25m x 2.5m
  1.5m x 2m

Despre magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole

Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce comercializeaza online o gama foarte variata de produse care acopera orice proiect din acest domeniu. Alegand sa comandati online beneficiati de preturi foarte bune si economisiti foarte mult timp. Pentru informatii suplimentare despre produsele comercializate online puteti apela numarul de telefon 0741 238 406 sau puteti trimite un email la office@mesterumanole.ro. Aici veti gasi intotdeauna sfaturile si materialele de care aveti nevoie pentru proiectul dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.