Totul despre tabla zincata de la mesterumanole.ro

630
Publicitate

Mesterumanole.ro este magazinul online care va pune la dispozitie tabla zincata la o dimensiune de 1x2m si grosimi diferite de pana la 0,8 mm pentru ca dumneavoastra sa puteti comanda foarte rapid si simplu produsul de care aveti nevoie. Tabla zincata este alegerea potrivita pentru momentul cand va doriti costuri reduse si rezistenta extrem de ridicata. Tabla zincata de aici este materialul cu o gama larga de utilizare in industria constructiilor, in industria auto, industria auto, acopersiuri, poduri si sisteme de aer conditionat.

Publicitate

Tabla zincata – informatii generale

Tabla zincata este tabla de otel asupra careia s-a aplicat un strat excelent de zinc pentru a preveni coroziunea in timp. Stratul de zinc acopera tabla pe ambele parti, protejand-o astfel impotriva coroziunii. Datorita acestui lucru, tabla zincata nu rugineste, ba mai mult, are si o durata mult mai mare de viata, oferind aceleasi propietati ca tabla de otel.

Specialistii sustin ca startul de zinc cu cat este mai gros, cu atat tabla zincata este mai rezistenta. Un alt factor de care depinde rezistenta tablei zincata este mediul in care este folosita. Spre exemplu, in zonele rurale, unde aerul este mai putin poluat este nevoie de mai mult zinc decat in zonele industriale cu poluare mai mare, dar de regula, atunci cand vreti sa cumparati tabla zincata, specialistii stiu care model este mai potrivit pentru proiectul dumneavoastra.

Daca va doriti sa folositi tabla zincata in interior atunci aveti noroc, pentru ca durata de viata a tablei zincata creste de pana la 10 ori atunci cand este folosita in interior. Pe langa faptul ca zincul ajuta la rezistenta in timp, acesta mai ajuta si la interactiunea cu factorii externi cum ar fi, zapada, praful si soarele.

Atentie mare cand vreti sa taiati tabla zincata!

Specialistii sustin ca pentru taierea tablei zincate sa nu se foloseasca ceva care supraincalzeste tabla, cum ar fi flexul, pentru acesta va supraincalzii tabla. Este de preferat sa se foloseasca ghilotina sau foarfeca. Daca teava se supraincalzeste, stratul de zinc se poate deteriora foarte mult. La fel si la imbinare, trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca aceasta trebuie sa fie facuta cu ajutorul suruburilor si a niturilor. Tabla zincata poate fi sudata si avand in vedere ca temperatura de topire a zincului este mult mai scazuta decat a fierului, stratul de zinc va fi foarte afectat.

Unde se utilieaza tabla zincata?

  • Constructii – oblon, copertina, usa, perete separator, acoperisur, parapete
  • Masini – usa, aripa, plafon, capota
  • Electrocasnice – masina de spalat, frigider, aragaz, aer conditionat, ventilator, cuptor cu microunde
  • Alte utilizari – panouri electrice, carcase metalice

Pentru informatii si consiliere de specialitate il puteti suna oricand pe Mesteru Manole la unul dintre numere de telefon de mai jos:

  • Materiale de constructii / Metalurgice / Amenajari pentru interior: 0741 238 406
  • Instalatii si produse electrice: 0740 105 584
  • Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 588
  • Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 588

Pentru a vedea toata gama de produse disponibile online, accesati site-ul www.mesterumanole.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.