Tractari auto Bucuresti – garantam calitatea !

329

Servicii de asistenta rutiera cu program non-stop, in judetul Bucuresti si judetele invecinate, la cerere si an alte zone ale tarii. Siguranta conteaza, iar noi venim cu solutii optime si complete de service auto, vulcanizare mobila si posibilitatea de cazare.

Companie noastra ofera servicii de tractari auto Bucuresti – remorcari auto non stop si asistenta rutiera in Bucuresti. Oferim servicii de remorcari – tractari auto cu autospecialele din dotare.
Tractari auto Bucuresti – garantam sosirea autospecialei la locul evenimentului rutier in circa 15-30 de minute in conditii meteo favorabile.

– nu avem taxe ascunse, nu contorizam timpul de manipulare, incarcare si descarcare a vehiculelor.

Tractari auto Bucuresti asigura intreaga gama de servicii tractari auto de care toti avem nevoie atunci cand apar probleme cu autovehiculul nostru. Venim in sprijinul clientiilor nostri  care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme.Suntem siguri ca oricare ar fi  problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in cel mai scurt timp posibil, cu maxim profesionalism si promptitudine.

Cu o misiune de a spori siguranța rutieră pentru șoferi, vom continua să aplicăm strategii dovedite și logistică față de toate apelurile de recuperare și remorcare de pe șosea. Scopul nostru este de a menține statutul de lider al industriei în furnizarea de servicii de remorcare, recuperare și de parcare, toate stabilind în mod constant noi standarde de siguranță, calitate și reacție.

Ințelegem costul perioadelor de nefuncționare și prioritatea noastră este să vă aducem în mișcare cât mai repede posibil. Avem o mare varietate de unități de remorcare care pot tracta unități multiple. Cu noi, problemele dumneavoastra vor disparea. Avem cele mai mici preturi, negociabile, la orice ora.
Specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara.

Noi oferim standarde ridicate de securitate si siguranta in tractari si transportul de autoturisme.
Incercand sa acoperirim o gama de servicii cat mai larga, calitativa dar si conforma normelor europene compania noastra se implica constant in dezvoltarea de proiecte si stabilirea de legaturi cu alte companii de transport auto.

Avem cele mai mici preturi pentru tractari/asistenta rutiera. Intervenim rapid indiferent de ora sau starea carosabilului. Putem ajunge la dvs. rapid oriunde in Bucuresti si imprejurimi. Angajatii nostri dau dovada de seriozitate si promptitudine. Va asiguram autovehicolul pe timpul transportului.

Tractari auto Bucuresti   pune  la dispozitia dumneavoastra  servicii de tractari auto, service auto si depanari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul.

De asemenea  transportam utilaje agricole, autoturisme, motociclete, a.t.v-uri, orice ce se poate transporta pana la 3 tone. Preturile pentru tractari auto sunt foarte mici la Tractari auto Bucuresti  . Tarifele  pentru serviciile de tractari auto pot fi tarife finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare la minut sau la ora, tarif descarcare, tarif deplasare.

 

IMG-20170526-WA0005

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.