Traduceri pentru limbile nordice

147
Publicitate

Limbile nordice sunt printre cele mai dificile de invatat din Europa. Pe langa terminologie, acestea au propria lor tonalitate si fonetizare. Astfel, agentia noastra de traduceri a reusit sa aduca in acelasi punct un numar semnificativ de traducatori pentru aceste limbi. In portofoliul nostru avem translatori experimentati, pregatiti pentru toate tipurile de documente.

Publicitate

AQualityTranslation este compania cu un pachet complet de traduceri pentru piata din Romania. Pentru orasul Bucuresti, agentia noastra este singurul birou din capitala, ce aduce in fata clientului translatori cu experienta. Pentru limbile nordice, colaboram cu 4 traducatori de limba norvegiana, 7 translatori de daneza si 8 de suedeza. In randurile urmatoare va prezentam serviciile de traduceri pentru limbile nordice oferite de biroul de traduceri din Bucuresti, AQualityTranslation.

Pachetul complet de traduceri pentru limbile nordice ( suedeza, daneza si norvegiana )

Referitor la pachetele de traduceri puse la dispozitie de AQT, vrem sa mentionam o parte din serviciile aplicate pentru limbile nordice:

 • traduceri autorizate din limbile nordice
 • traduceri legalizate si supralegalizari
 • traduceri din limbile nordice in alte limbi straine
 • traduceri realizate pentru domenii de specialitate ( documente medicale, juridice si tehnice )
 • traduceri corporate si posibilitatea de a fi livrate traducerile oriunde in Romania

Acum pentru ca am facut un scurt rezumat pentru traducerile din limbile nordice, vom dori sa le explicam pe fiecare in parte cu mai multe detalii.

Traduceri legalizate si supralegalizate pentru limbile nordice

Foarte multe institutii solicita legalizare pentru documentele traduse. De aceea, agentia noastra pune la dispozitie traduceri legalizate din limbile suedeza, norvegiana si daneza. Acestea vor fi achitate in functie de numarul de documente, iar pretul pentru fiecare act legalizat incepe de la 50 de Ron.

Spre exemplu: In cazul institutiilor ce formateaza permisele de sedere, veti avea nevoie de traducere legalizata. De asemeni, pentru echivalarea studiilor, va fi nevoie de ca fostele diplome sa fie traduse si legalizate.

Servicii de traduceri supralegalizate si apostile pentru limbile nordice

O simpla supralegalizare a unei traduceri include multi nervi consumati si multe drumuri catre institutii. Pentru acest serviciu, AQualityTranslation va parcurge rutele necesare, realizand toate procedurile intr-un timp cat mai scurt. Astfel, serviciile de noastre de supralegalizare si apostilare sunt adaptate de aceasta data si pentru limbile nordice.

Traduceri din limbile suedeza, norvegiana si daneza in alte limbi straine

Agentia noastra este singura din tara ce realizeaza traduceri din limbile nordice in alte limbi straine. Suntem una dintre putinele companii din acest sector de activitate, ce poate oferi acest pachet. Ne ajuta in aceasta situatie o baza de date imensa de translatori, unde contribuim zi de zi. Astfel, in prezent putem realiza traduceri autorizate din limba suedeza in limba araba. In randurile umatoare va prezentam o parte din preturile pentru aceste servicii:

 • traduceri din daneza in limba engleza – 175 de Ron
 • traduceri din daneza in limba franceza – 185 de Ron
 • traduceri din daneza in limba germana – 209 Ron
 • traduceri din daneza in limba spaniola – 195 de Ron
 • traduceri din daneza in limba italiana – 195 de Ron
 • traduceri din norvegiana in limba engleza – 195 de Ron
 • traduceri din norvegiana in limba franceza – 205 Ron
 • traduceri din norvegiana in limba germana – 215 Ron
 • traduceri din norvegiana in limba spaniola – 215 Ron
 • traduceri din norvegiana in limba italiana – 225 Ron
 • traduceri din suedeza in limba engleza – 152 de Ron
 • traduceri din suedeza in limba franceza – 162 de Ron
 • traduceri din suedeza in limba germana –
 • traduceri din suedeza in limba spaniola –
 • traduceri din suedeza in limba italiana –

Pachete de traduceri din limbile nordice pentru fiecare domeniu de specialitate

Pentru ca sunt limbi straine foarte dificil de invatat, nu se poate trece la un nivel avansat decat dupa cel putin 10 ani de experienta. Aceasta situatie se aplica in mod special pentru actele de specialitate. Documentele de profil vor trebui studiate, inainte de a trece la procesul fizic de traducere.

Trecerea la aceste acte se va realiza treptat si pe o perioada lunga de timp. Astfel, AQuality colaboreaza cu traducatori ce stapanesc destul de bine domeniul activitate. Pentru limbile norvegiana, daneza si suedeza, biroul nostru poate pune la dispozitie translatori pregatiti pentru domenii ca: juridic, medical sau tehnic.

In cadrul pachetelor pentru traducerile tehnice, vom putea include si adaptarea textului la programele de specialitate cerute. Pentru documentele medicale, avem translatori cu foarte multi ani de experienta in acest domeniu. De asemeni, avem foarte mare grija si de traducerile juridice. Pentru aceste documente, traducatorii au cunostinte solide si nu vor lasa loc de interpretare in traducerea documentelor norvegiene, suedeze sau daneze.

In ultimul an, am cautat si am instruit traducatori pentru partea de creatie. Putem construi compuneri sau readapta poeziile din toate cele 3 limbi nordice. Pe site-ul nostru aveti o pagina ce explica mai bine traducerile din limbile nordice. In articolul respectiv aveti tarifele listate pentru fiecare domeniu de activitate.

Traduceri corporate si servicii de interpretariere pentru limbile daneza, suedeza si norvegiana

Pachetele de traduceri corporate vor avea nevoie de un set definit de specificatii. Colaborarea si pastrarea confidentialitatii sunt doua elemente cheie pentru traducerile corporate. Agentia noastra a creat de aceasta data un pachet corporate pentru traducerile din limbile norvegiana, suedeza si daneza.

In ceea ce priveste pachetele de interpretariere, AQualityTranslation colaboreaza cu 6 persoane specializate. Acestia vin cu o vasta experienta si se pot adapta pentru orice tip de interpretariat lingvistic.

Livram traducerile pentru limbile nordice in orice oras din Romania

Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, traducatorii pentru limbile nordice sunt foarte putini pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, noi am reusit sa construim un pachet complet pentru aceste limbi straine. De aceea nu vom lasa ca lipsa de resurse pentru acest serviciu sa influenteze cererea dumneavoastra.

Pentru a aduce traducerile din limbile suedeza, daneza si norvegiana la indemana tuturor, am decis sa oferim aceste servicii pentru toata tara. Astfel, puteti apela la pachetele noastre de traduceri pentru limbile nordice, indiferent de localitatea in care va aflati.

Acesta este serviciul AQualityTranslation pentru limbile nordice. Ati vazut de aceasta data pachetul complet de traduceri pentru limbile norvegiana, suedeaza si daneza. Va multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.