Transport rutier de marfuri de la Rilvan Group

239

Serviciul de care transport rutier de marfuri este reprezentat de deplasarea dintr-un punct in altul a marfurilor cu ajutorul autovehiculelor speciale. Autovehiculele speciale, cu ajutorul carora se transporta rutier de marfa, acestea au cea mai buna mobilitate dintre toate tipurile de transporturi, nefiind conditionate deloc.

Transportul rutier de marfuri a cunoscut o dublare a cererii fata de transportul de marfuri feroviar. Cererea este extrem de mare si a contribuit din plin la dezvoltarea transportatorilor si a flotelor acestora, dar si bineinteles la accelerarea proceslor de productie si de livrare.

Peste 15 milioane de kilometri de drumuri au ajutat din plin la dezvoltarea serviciul de transport rutier de marfuri:

  • Marfuri perisabile
  • Marfuri generale
  • Animale vii
  • Marfuri periculoase
  • Agabaritice
  • Cu autovehicule specializate
  • Marfuri mase si/sau dimensiuni depasite

Deoarece autovehiculele pot accesa locuri in care niciun fel de alte mijloace de transport nu pot ajunge, deoarece autovehiculele reprezinta o componenta absolut indinspensabila pentru transportul general. Cu ajutorul autovehiculelor speciale se pot organiza transporturi rutiere de marfuri de la furnizor si pana la destinatar, atat in tara cat si in strainatate si din acest moment se pot evita prpoblemele care pot aparea pe parcurs si consecintele acestora precum: manipulari costisitoare, rataciri de marfuri sau pierderi calitative si cantitative.

In cadrul serviciul se poate alege un transportator care pune la dispozitie autovehicule in cadrul caror se pot seta temperatura necesara unor marfuri particulare. Pe langa acest aspect, avantajul mare al transporturilor de marfa rutier este faptul ca masinile pot fi redirectionate pe parcursul drumului, in functie de anumite elemente neprevazute care pot afecta in mod negativ intregul procel de livrare.

Transportul rutier de marfuri este sigur si rapid

De cele mai multe ori, marele avantaj al transportului de cantitati mici de colete sau de marfuri. Astfel, nu este nevoie sa se apeleze la un tip de serviciu de foarte mari dimensiuni care sa dureze mai mult timp. Alegand serviciul de transport rutier, marfurile pot ajunge la destinatie, cateodata chiar si in 24 de ore. Acest lucru este foarte important, mai ales in special in cadrul marfurilor care sunt perisabile si bineinteles intarzaieriloe nu trebuie sa existe sub nicio forma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.