Tricicletele Bertoni – siguranță și distracție

280

Când micuțul tău s-a săturat deja de jucăriile din camera lui și de spațiul închis al căminului vostru, e timpul să îi oferi altceva. Optează pentru modelele de jucării care să îi dezvolte atât imaginația, cât și să îl ajute să crească frumos. Tricicletele Bertoni de la babyneeds.ro sunt cele mai bune metode de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și amuzant.

Tricicletele Bertoni, cea mai sigură metodă de transport pentru copilul tău

În magazinul online babyneeds.ro, pe lângă produse pentru bebe, pentru confortul mămicii, cadouri și adjuvanți pentru curățare, plimbare și siguranța bebelușului, găsești tricicletele Bertoni perfecte pentru copilasul tau. Dacă te-ai hotărât asupra celor din urmă, iată care sunt unele dintre cele mai importante avantaje ale tricicletelor de la Bertoni: sunt cele mai sigure mijloace de transportare a copiilor cu vârsta peste 18 luni, deoarece sunt predispuse cu pedale ajutătoare, centuri de siguranță, copertină în caz de ploaie și sprijin pentru picioare. Șezutul este foarte confortabil, din cauza ca tricicletele Bertoni de aici au dispozitive de frânare, coș de bagaje, în caz că vrei să ieși la cumpărături cu cel mic și un mâner de control, creat pentru manipularea direcției de către părinte. Tricicletele Bertoni dispun de roți mari care conferă siguranță și stabilitate, bară de protecție frontală și apărătoare împotriva stropirii.

Tricicletele Bertoni, la super-prețuri pe babyneeds.ro

Fiindcă știm cât de dificilă e căutarea unui jucării de copii prin magazine, am ales să te ajutăm. Cu un simplu click, poți alege tricicletele Bertoni pe care le doresti, la cel mai bun preț. Intră pe babyneeds.ro și alege produsul preferat. Odată lansată comanda, livrarea se face în cel mai scurt timp. Pentru comenzile din București și cele care depășesc 150 de RON, transportul este gratuit. Dacă ai întrebări, tot pe site, ai parte de consultanță în timp real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.