Tricoul barbatesc, unul din cele mai achizitionate articole vestimentare.

392

tricouri barbatestiPentru fiecare dintre noi, un nou articol pe care il achizionam si il adaugam garderobei noastre, trebuie sa cunoasca anumite criterii de selectie, dintre care cele mai importante, stilul modelului, calitatea si de ce nu si pretul. Dintre cele mai cumparate si cele mai des intalnit articole putem spune cu siguranta ca sunt acele diferite modele de jeans barbatesti si acele tricouri barbatesti casual. Nu este un lucru tocmai rau, din contra, cu ajutorul acestora putem crea imediat acele tinute clasice si casual, in special in sezonul cald.

In continuare, o sa punem ceva mai mult accente pe aceste tricouri barbatesti, modele din cele mai diferite si regasite intr-un numar destul de mare in garderobele noastre. Fiind foarte util, mai in orice situatie, si aici ne axam doar pe acel stil casual, este de inteles de ce majoritatea dintre noi ne achizitionam foarte multe astfel de articole. Nu ne hotaram cu ce ne vom imbraca, imediat ne putem completa tinuta cu acel tricou si perechea de jeans preferata.

In general, aceste tricouri barbatesti fiind regasite mai peste tot, preturile pentru aceste articole sunt din cele mai mici, insa, unori calitatea lasa de dorit. Pentru a nu cadea in ispita pretului mic, trebuie sa fim ceva mai atenti la calitatea materialului si a croilui, pentru ca acest articol sa reziste in timp.

Trei modele esentiale pentru sezonul cald

Un prim model, ce cunoaste o adevarata apreciere din partea tuturor, il reprezinta acele modele de tricouri barbatesti de tip polo. Foarte in trend, se va potrivi oricarei tinute casual, mai mult de atat fiind asociat si acelora ceva mai smar. De exemplu, pentru serile ceva mai racoroase sau ceva putin mai elegante, oricand putem purta un sacou sport peste acesta.

Sa nu uitam si de acele modele de tricouri barbatesti clasice, si aici ne referim la cele simple, uni, cu guler rotund sau in v, precum si la acele modele cu diferite designuri sau scrisuri ce vor atrage atentia. Tot in aceasta categorie a modelelor ce vor atrage atentia, un nou stil in materie de tricouri barbatesti cunoaste o adevarata apreciere din partea tinerilor, si anume, modelul Long T-shirt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.