Un nou studio de Pilates Bucuresti

390

KOA este un studio de Pilates care va ofera instructori de calitate, atmosfera relaxanta si potrivita exersarii de  Pilates, ocazia de e exersa cu un reformer si alte aparate moderne, care se folosesc in toate centrele care satisfac standardele din acest domeniu.

Inventat de Joseph Pilates in 1920, sistemul va poate ajuta sa va dezvoltati musculatura, sa obtineti un echilibru mai bun si totodata sa va imbunatatiti capacitatea de coordonare a miscarilor. Echipa KOA Studio din Bucuresti va va ajuta sa faceti pasii necesari pentru a va aduce la un anumit nivel de exersare.

Pentru orice studio de Pilates Bucuresti va poate oferi variante multiple, cu locatii centrale si decor modern.

Studio-ul pe care vi-l recomandam, Koa, se mentine in linia celor mai bine dotate din Bucuresti, cu traineri cu experienta si aparatura moderna: mat, reformer, exo chair, ladder barrel.

 

Pachete de sedinte la KOA Studio

Acest modern studio al capitalei este prevazut cu tot ce este necesar pentru a crea o atmosfera propice practicilor Pilates.

Preturile sunt in functie de tipul si numarul de sedinte Pilates:  un pachet de 20 de sedinte private costa 1900 Ron, in timp ce 20 de sedinte semi-private au pretul de 1400 Ron.

Acest modern salon din Bucuresti ofera si pachete a cate 10 sedinte private la pretul de 1000 Ron, sau semi private pentru 750 Ron. O singura sednta privata costa 120 Ron, dar noi va recomandam sa alegeti pachetele de sedinte, acestea fiind mai convenabile ca pret si totodata oferindu-va oportunitatea de a exersa pentru un timp mai indeungat. Ca in orice practica de imbunatatire a aptitudinilor fizice, perseverenta si timpul zilnic acordat exercitiilor sunt extrem de importante.

 

De ce e necesar un Studio de Pilates

Tinand cont de stilul de viata agitat al celor care traiesc si lucreaza in Bucuresti, o solutie inspirata pentru a gasi o oaza de liniste, potrivita pentru a exersa posturi Pilates, este KOA Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.