Un produs de care ai putea avea nevoie intr-un startup

407
Publicitate

Orice companie proaspat infiintata are nevoie sa limiteze cat de mult posibil cheltuielile si sa creasca cat de mult posibil, inca din faza initiala, numarul de colaborari, implicit numarul de facturi emise si de incasari. Incasarile rapide valideaza ideea companiei, iar in plus, asigura existenta ei pana ce se stabileste un anumit numar de clienti constanti.

In acelasi timp, cheltuielile trebuie tinute in frau. De multe ori, startup-urile au un personal redus, dar care are deseori cunostiinte mai mari decat media angajatilor din respectivul domeniu de activitate si nu numai. Drept urmare, cel putin in prima faza, personalul ar trebui sa fie capabil sa se ocupe de toate aspectele. Asta implica si emiterea de facturi, dar si sarcini pe care unii le-ar cataloga “munca de jos”.

Publicitate

Apropo de emiterea de facturi, una dintre solutiile cele mai bune de a reduce din cheltuielile pe parte de contabilitate e folosirea unui program de facturare. Astfel de programe sunt produse dedicate celor care nu vor sau nu au posibilitatea sa investeasca prea mult intr-un program dedicat emiterii de facturi, dar care ofera aceleasi functii pe care si produsele software mult mai scumpe le ofera. Clientii au posibilitatea sa:

  • emita facturi folosind logo-ul propriu;
  • sa emita avize si chitante;
  • sa acceseze rapoarte privind vanzarile, incasarile, precum si situatia clientilor;
  • sa emita facturi proforme;
  • sa emita bonuri fiscale;
  • sa testeze gratuit si fara nicio obligatie acest software timp de 30 de zile, dupa care e suficient sa plateasca o taxa o singura data pentru a avea acces la program (implicit la toate update-urile facute) pe viata;
  • multe alte servicii;

Toate companiile sunt obligate sa foloseasca software cu licenta, preferabil care nu necesita activare semestriala si nici alte plati. Utilizarea lui inlesneste munca celor responsabili pentru segmentul de contabilitate, plus ca elimina sansa unei greseli de calcul matematic.

Acest software poate fi folosit si de un startup, in speta de o companie aflata la inceput de drum, dar si de companiile mai mari, intrucat nu sunt limitate in functii.

E foarte important de mentionat ca software-ul in genul nu inlocuieste munca contabiliceasca, ci doar o usureaza drastic, reducand implicit costurile.

Citeste mai multe despre facturare si afaceri direct pe www.advertoriale.info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.