Un restaurant italian ce satisfice și gusturile celor mai pretenționsi gurmanzi

550
Publicitate

Atunci când vrei să iei masa într-un loc plăcut și care, în același timp să ofere mâncare bună, este de preferat să alegi un restaurant cu specific italian. Numai când te gândesti la atmosfera din familiile italiene din filmele vechi, deja știi cam la ce să te aștepti de la un restaurant italian din București.

Atmosfera caldă într-un restaurant italian din București
În mod tradițional, un restaurant italian nu se presupune a fi un loc în care să mergă cei ce vor să își etaleze diverse bunuri sau să își facă evidente fițele. Tocmai de aceea este un loc în care îți place să mergi frecvent cu familia sau cu prietenii, deoarece atmosfera plăcută garantează o ieșire reușită. Ultima dată am ieșit într-un restaurant italian în București la serbarea numelui nașei mele pe care o cheamă Nicoleta. Înseamnă că ieșirea este relativ proaspătă în mintea noastră, a celor care am fost invitați. Gazdele, însemnând aici stafful restaurantului italian din București, s-au comportat ca și cum am fi făcut parte din familia lor, bucurându-se împreună cu noi de evenimentul sărbătorit. Am gândit imediat că e locul potrivit în care să organizez și eu o astfel de petrecere, fără bătăile de cap ale unei petreceri acasă, dar cu atmosfera specifică din sânul familiei.

Publicitate

Meniul dintr-un restaurant cu specific italian este delicios și aspectuos
Pe lânga plăcerea de a fi primit ca într-o familie, într-un restaurant italian în București poți avea surpriza deosebită să găsești în meniu feluri de mâncare tradiționale italiene gătite foarte bine: penne, macaroane, spaghetti, ravioli, tortellini, sosuri felurite din roșii cu multe condimente specific diverselor zone din Italia. Bucătarii sunt de excepție iar servirea este ireprosabilă, stufful din acest restaurant italian știind foarte bine ce are de făcut astfel încât să facă din cei care le calcă pragul, nu doar clienți fideli ci și un fel de membri ai unei mari familii, datorită atitudinii dechise cu care își fac meseria.
Cine își dorește să se simtă ca într-o călătorie în Italia, să guste din celebrele și tradiționalele, după cum spuneam și mai devreme: pizza, spaghetti, pasta, insalate speciale, antipaste, zupe, bruschetta, frutti di mare, pesce, risotto, grigliato, contorni, sunt mai mult decât bine-veniți, putându-se înfrupta și din deserturile speciale precum clătitele cu cremă de mascarpone, tortul de ciocolată de casă, tarta cu brânză sau un excelent tiramisu gătit după o rețetă specială a casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.