Unul din cele mai populare si eficiente tipuri de masaj

494

In ultima vreme, centrele spa au inceput sa cunoasca o crestere foarte mare in randul persoanelor care doresc sa-si ofere cateva clipe de rasfat, pentru o relaxare deplina dupa stresul acumulat din viata cotidiana.

Unul din cele mai populare masaje, mai ales in radul sexului frumos, este masajul facial. Acest masaj poate veni ca o simpla completare a masajului corporal si nu numai, poate deveni un ritual placut, foarte ultil pentru sanatatea pileii.

Mai mult de atat, in urma tensiunilor acumulate in timp, acestea pot duce la formarea ridurilor si a liniilor inestetice de expresie. Pentru a combate acesta problema si pentru rezultate immediate si vizibile, profesionistii recomanda ca masajul facial sa devina un ritual si nu numai o simpla placere o data la foarte mult timp.

De ce este important masajul facial

Tehnicile utilizate in acest tip de masaj facial sunt multiple, nedureroase, ba chiar foarte relaxante. Sedinta de masaj incepe prin asezarea pacientului orizontal si conectarea maseurului cu acesta, printr-o serie de miscari corelate intre ele, la nivelul sistemului limfatic si al muschilor mimici.

Fiind facut cu rigurozitate, masajul facial relaxeaza si intinereste aspectul fetei, beneficiul principal fiind de netezire sau chiar disparitia completa a ridurilor. Aceste lucruri sunt posibile ca urmare a oxigenarii celulelor, hidratarea tesurilor la nivelul fetei si a circulatiei sangelui.

Intrucat la nivelul fetei exista foarte multi receptori nervosi, masajul facial este foarte eficient in ai transmite creierului prin acesti centrii nervosi starea de relaxare deplina, de destindere.

O sedinta de masaj poate dura numai 30 de minute, o mica pauza pentru tine, pentru a te relaxa si a te destinde. Insa, daca chiar nu ai timpul necesar sa-ti programezi o astfel de sedinta de masaj facial intr-un centru spa, poti opta penrtu un automasaj acasa, dimineata sau seara. Peste tot, pe toate site-urile de specialitate sunt descriese in ansambu majoritatea tehnicilor pe care le poti folosi, ba chiar, filmulete care sa te ajute sa inveti mai usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.