UTA România vine în ajutorul companiilor de transport și a șoferilor lor

475
Publicitate

UTA România este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii ce facilitează decontarea cheltuielilor necesare din cadrul companiilor de transport din Europa, cum ar fi taxele de drum, alimentarea cu carburanți, serviciile de reparații, parcări și spălătorii auto sau decontarea TVA-ului.

Oferind soluții inteligente și de calitate pentru companiile de transport, UTA asigură accesul în peste 51.000de centre de alimentare cu carburanți și alte servicii adiacente, camioanelor și mașinilor de transport din 40 de state europene.

Publicitate

Procesul prin care firmele de transport gestionează decontarea taxelor de drum poate fi unul complicat și anevoios, cu atât mai mult cu cât vorbim despre companii ce operează curse internaționale pe teritoriul Europei. Lansând cardul de combustibil ce acoperă cheltuielile din cadrul stațiilor de alimentare, centrelor de reparații auto și spălătoriilor auto, UTA România vine în ajutorul șoferilor și mai ales al companiilor de transport de mărfuri și/sau persoane. 

Cardul presupune interoperabilitate, astfel șoferii beneficiază de trecerea rapidă la punctele taxatoare și economisesc bani pe parcursul traseului.

Printre avantajele decontării taxelor de drum prin UTA se numără: decontarea prin Toll Collect din Germania, decontarea taxelor de drum electronice din Slovacia și Republică Cehă, decontarea taxelor de drum din Italia prin ViaCard și Telepass etc.

Și angajații companiilor de transport care parcurg des trasee în Spania și Franța au avantaje: aceștia beneficiază de dispozitivul UTA Multibox folosit pentru decontarea taxelor de drum din aceste țări. Astfel, ei salvează mai mult timp, și implicit bani, trecând automat de barieră, la punctele de taxare.

Pentru mai multe detalii despre UTA România, puteți accesa website-ul companiei sau pagina oficială de Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.