Vanzari si inchirieri de apartamente in Bucuresti cu Regatta Imobiliare

657
Publicitate

Regatta Imobiliare este un jucator important pe piata de vanzari si inchirieri de apartamente in Bucuresti, care cunoaste un reviriment continuu in ultimii ani.

Publicitate

Drept dovada sta multitudinea de anunturi ce vizeaza vanzari de apartamente in Bucuresti in segmentul de lux, anunturi ce pot fi consultate pe site-ul Regatta.ro.

Vanzari si inchirieri apartamente Bucuresti

In prezent, agentia Regatta are in jur de 350 de oferte privind vanzari de apartamente si cam de doua ori mai putine oferte de inchirieri de apartamente in Bucuresti ceea ce este semnul unei piete imobiliare aflate in ascensiune.

Deoarece compania Regatta se concentreaza pe segmentul luxury al proprietatilor din capitala cele mai multe dintre aceste proprietati se afla in zonele imobiliare foarte cautate de persoanele afluente – centrala, ultracentrala si regiunea de nord.

Vorbim despre locuinte aflate in imobile in general recent construite, care beneficiaza de cele mai sofisticate finisaje si se afla in proximitatea marilor artere de circulatie adiacente sau a mijloacelor de transport din apropiere pentru un acces cat mai facil la atractiile urbane. In plus, cand vine vorba de inchirieri, mobila existenta este in general de cea mai buna calitate.

Ca un corolar, cand vorbim de aspectul pecuniar, un apartament de vanzare poate ajunge la peste 3 milioane de euro, iar maximul unei inchirieri este de peste 5500 de euro.

Scurt profil Regatta Imobiliare

Facand parte din topul agentiilor imobiliare bucurestene Regatta Imobiliare s-a infiintat in 1993, ocupandu-se de intreagul spectru imobiliar din Bucuresti – vanzari si inchirierea de apartamente, case, vile, spatii comerciale, spatii industriale sau terenuri.

Aceasta companie si-a mentinut statutul de societate cu capital suta la suta romanesc, iar excelenta sa in domeniu a fost recunoscuta in 2006 cu distinctia “Marca romaneasca de succes in piata imobiliara romaneasca”.

Specialistii Regatta Imobiliare trebuie sa fie reperele dumneavoastra atunci cand va interesati de vanzari sau inchirierea de apartamente in Bucuresti si nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.