Vile de vanzare in Corbeanca, Bucuresti si zona Pipera

322

Specialistii companiei Regatta, mereu atenti asupra evolutiei cererii de case si apartamente pe piata imobiliara, au constatat in primul semestru al acestui an un interes mai accentuat pentru achizitionarea de vile in zone de lux ale Bucurestiului, in special cu privire la imobilele din nordul orasului. Compania Imobiliara Regatta a afisat pe site o noua serie de oferte de vile de vanzare in Bucuresti, cu accent pe acele zone rezidentiale din partea de nord.

 

Vile de vanzare in zona Pipera prin intermediul Regatta

In jur de 19 vile de lux sunt destinate vanzarii in zona Pipera, preturile incepand de la 145.000 euro si ajungand pana la 1.500.000 euro, diferentele fiind date de suprafata, finisaje, posibilitati de acces la mijloace de transport si centre importante. O vila de vanzare din zona Pipera cu suprafata de 800 mp si 9 camere mobilate superb este estimata in scopul vanzarii la 1.500.000 euro, iar o vila cu piscina exterioara, 7 camere si 9 bai din aceeasi zona se vinde cu 1.000.000 euro.

Amenajari de lux, finisaje cu materiale scumpe, spatii mari si decorate modern-toate acestea descriu perfect ambianta unei locuinte inscrise la categoria vile de vanzare in zona Pipera a agentiei Regatta.

In cazul acestor constructii, pretul este justificat de calitate si tranzactionarea acestor prorietati reprezinta ea insasi o investitie.

 

Vile de vanzare Corbeanca

In contextul interesului crescut al cumparatorilor catre zona de nord a Bucurestiului se incadreaza si oferta de vile din zona Corbeanca, cuprinzand aproximativ 20 de imobile situate in aceasta regiune din nordul capitalei unde preturile pot atinge suma de 2.900.000 euro daca luam in discutie o vila unicat cu 11 camere, avand ca limita inferioara 110.000 euro, pretul cu care e scoasa la vanzare o vila din Corbeanca de 4 camere si suprafata de 126 mp.

Alaturi de categoria vile de vanzare Corbeanca, segmentul de vile de vanzare in Bucuresti cuprinde o oferta variata, cele peste 360 de vile disponibile costand intre 90.000 euro si 10.000.000 euro, in cazul unei vile cu 20 de camere din Aviatorilor.

In zone precum Corbeanca sau Pipera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.