Vopsea poliuretanica pentru pardoseli Emex: un produs complet, cu aplicabilitate variata, marca Romtehnochim

702
Publicitate

poliuretanica     In prezent, cerintele tot mai exigente legate de calitatea pardoselilor si nevoia de a fi rezistente la cat mai multi factori de uzura au condus la crearea unor noi produse si tipuri de acoperiri, capabile sa intruneasca aceste necesitati si sa le satisfaca cu brio. Un astfel de produs, profesional, este realizat de Romtehnochim, si anume Vopseaua poliuretanica pentru pardoseliEmex” ca solutie pentru o protectie practica si estetica deopotriva, a pardoselii.

Publicitate

 

Vopsea poliuretanica pentru pardoseli “Emex”: calitate la superlativ

 

     Produsele de acoperire a suprafetei-suport dicteaza calitatea finala a pardoselilor, influentand totodata perioada de exploatare, motiv pentru care utilizarea celor mai bune solutii din domeniu este esentiala. In acest sens, Romtehnochim se remarca prin calitatea si diversitatea produselor de acoperire din gama “Emex” care asigura obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor, printre care care gasim si vopseaua poliuretanica pentru pardoseli “Emex.

     Aceasta este un produs bicomponent ce are la baza rasini poliuretanice, aditivi, pigmenti si solventi organici, substante care, in contact cu intaritorul specific, duce la formarea unei pelicule cu o aderenta sporita la suprafata-suport, indiferent ca vorbim de beton, mozaic, sape minerale, placi aglomerate etc.

     Ca si modalitati de aplicare, utilizatorul poate alege trei variante: roluire, pensulare si respectiv pulverizare (cea mai recomandata fiind pulverizarea air-less), vopseaua actionand atat ca strat de protectie pentru suprafetele cu pricina, cat si ca solutie pentru obtinerea unui aspect estetic placut al acestora.

 

Vopsea poliuretanica pentru pardoseli “Emex”: avantajele utilizarii

 

     Alegand vopsea poliuretanica pentru pardoseli “Emex“, clientul bifeaza o serie de avantaje in dreptul mai multor capitole. Aderenta mare si puterea de acoperire foarte buna faciliteaza si totodata reduce timpul necesar operatiunii de aplicare.

     Vopseaua se comporta excelent la socurile mecanice si intemperii, fiind extrem de rezistenta chiar si impotriva factorilor chimici, a hidrocarburilor, uleiurilor, radiatiilor UV, variatiilor de temperatura, frecare si trafic intens, pastrandu-si timp indelungat luciul specific. Datorita acestei rezistente, poate fi folosita cu succes ca strat de protectie si decorare pentru o gama variata de pardoseli, din sectoare de activitate diferite.

     In functie de preferinte, clientul poate alege vopseaua poliuretanica “Emex” in orice nuanta din paletarul RAL pentru decorarea in culori vii sau nuante pale a pardoselilor.

 

Conditii optime de igiena cu vopsea poliuretanica pentru pardoseli “Emex”

 

     Mediile unde pastrarea curateniei si mentinerea unor conditii optime de igiena sunt esentiale pentru desfasurarea activitatilor au nevoie de produse speciale pentru acoperiri.

     Agrementata sanitar pentru utilizarea in cadrul acestor tipuri de spatii, vopseaua poliuretanica “Emex” contribuie la pastrarea unui mediu curat si igienizat, o astfel de acoperire fiind totodata si foarte usor de curatat si intretinut.

     Ca si exemple concrete de spatii in care produsul poate fi utilizat, amintim: spitale, clinici, laboratoare, farmacii, cabinete si alte unitati medicale, restaurante si in special bucatariile acestora, cofetarii, cantine etc.

 

     „Romtehnochim” asigura  prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate o gama larga de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

     Pentru detalii suplimentare si informatii privind modul corect de pregatire al suprafetei-suport si de aplicare a produsului, puteti lua legatura cu reprezentantii Romtehnochim vizitand pagina dedicata sau contactand un consultant la datele de mai jos:

 

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.