Vopsea termorezistenta Emex TRS 700 – rezistenta si protectie

438
Publicitate

Cuptoarele industriale si sistemele de evacuare a fumului sunt supuse unor temperaturi ridicate (uneori chiar flacara deschisa in interiorul canalului de fum), sau socuri termice, dar si multe alte conditii severe de exploatare. Aceste actiuni de natura fizica si chimica afecteaza rezistenta si durabilitatea acestor ansambluri din otel sau fonta, motiv pentru care elaborarea unor solutii constructive fiabile si produse termorezistente performante sunt absolut necesare. In plus, siguranta personalului in timpul exploatarii acestor instalatii este prioritara.

Pentru a creste rezistenta cuptoarelor si cosurilor de fum, durata lor de viata si exploatare, dar si nivelul de siguranta al angajatilor, Romtehnochim va pune la dispozitie Vopseaua Termorezistenta „Emex TRS 700”. Acest produs profesional este destinat tuturor sectoarelor a caror activitate se bazeaza pe operarea unor instalatii ce functioneaza la temperaturi foarte ridicate. Vopseaua rezista la temperaturi de peste 700°C, fiind un produs monocomponent, realizat pe baza de rasini siliconice, aditivi si pigmenti rezistenti la astfel de temperaturi inalte.

Publicitate

Aceasta tip de vopsea termorezistenta se aplica usor pe suprafetele metalice, are o aderenta mare la suport cu un timp de uscare relativ scurt. Astfel, reusiti sa economisiti timp, mai ales atunci cand productia nu poate fi oprita pentru o perioada lunga de timp. Vopseaua siliconica termorezistenta este foarte avantajoasa din punctul de vedere al consumului, datorita puterii mari de acoperire. Astfel, cantitatea de vopsea necesara este automat redusa, iar costurile dumneavoastra mult mai mici.

Din punct de vedere cromatic, nu puteti opta decat pentru argintiu sau negru, dat fiind faptul ca doar acesti pigmenti au o rezistenta excelenta la temperaturi foarte ridicate. Acest produs nu se adreseaza doar  instalatiilor industriale, Vopseaua Termorezistenta “Emex” putand fi utilizata si pentru protectia tobelor de esapament a autoturismelor. Specialistii Romtehnochim va garanteaza un potential superior al acestei vopsele in comparatie cu alte produse similare, datorita procesului tehnologic si materiilor prime de cea mai buna calitate.

Fiecare produs vine insotit de instructiunile de utilizare si datele tehnice prezentate in detaliu. De aceea, recomandarea noastra este sa cititi cu atentie toate aceste informatii inainte de a efectua acoperirea suprafetei  cu vopsea termorezistenta. Este important sa nu amestecati produsul cu alte vopsele dintr-o gama similara, intrucat pot aparea probleme de compatibilitate. Inainte de aplicare, suprafata-suport va fi curatata de preferat prin sablare, dar aceasta operatiune poate fi facuta si prin razuire, ardere cu lampa de benzina, urmate de periere mecanica si degresare. Suprafata trebuie sa fie complet curata, fara praf, pete de grasime sau alte  impuritati.

In unele situatii, este posibil sa fie nevoie si de aplicarea unui strat de grund siliconic termorezistent, acesta fiind unicul produs compatibil cu acest tip de vopsea. Prin respectarea acestor reguli de aplicare si pregatire a vopselei termorezistente „Emex TRS 700” veti obtine rezultate excelente, suprafete durabile si siguranta crescuta.

Pentru mai multe detalii accesati pagina dedicata Vopsea Siliconica Termorezistenta “Emex TRS 700” sau folositi datele de contact de mai jos:

Pagina de contact

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638

Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

 

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim sau pe Google+

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.