Vrei sa oferi un bonus deductibil angajatilor in 2016? Alege tichetele de masa Edenred

411
Publicitate

 Fie ca ne referim la start-up-uri, la firme mici sau la marile corporatii, tendinta generala este ca angajatorii sa investeasca din ce in ce mai mult in beneficii extrasalariale pentru angajati, oferind asigurari medicale, abonamente la sali de sport, telefon mobil si masina, sau chiar laptop sau tableta. Insa o alta metoda foarte eficientadin punct de vedere fiscal este acordarea tichetelor de masa sia celor cadou. O astfel de abordare, prin care companiile au avantaje fiscale si angajatii beneficiaza de cresterea puterii de cumparareeste prioritara si in 2016. 

Pentru orice companie, cea mai importanta resursa este cea reprezentata de forta de munca. Nimic nu este mai valoros decat angajatul care contribuie zilnic, prin munca sa, la profitul si succesul companiei. Asadar, orientarea angajatorilor catre membrii echipelor, prin diverse beneficii salariale si modalitati suplimentare de recompensare a muncii, se desfasoara in mod natural.

Publicitate

Una dintre multiplele modalitati de a rasplati un angajat este de a-i oferi, pe langa salariu, tichete de masa, cate unul pentru fiecare zi lucratoare. Acestea sunt foarte apreciate intrucat pot fi folosite in variilocatii, magazine si hipermarketuri din care pot fi cumparatealimente,dar si incantine, cofetarii sau restaurante in care poate fi luata masa in oras.

Edenred este prima companiecare a emis tichete de masa in Romania, la scurt timp dupa intrarea in vigoare a legii care reglementeaza aceasta activitate.Bonurile de masa sunt deductibile de la calculul impozitului pe profit, fiind in acelasi timp dispensate si de taxele sociale, acesta fiind un aspect economic important pentru companii.In final, angajatorii ajung sa economiseasca 32% din buget comparativ cu acordarea aceleiasi sume de bani in numerar, direct angajatului.

Pentru anul 2016 poti alege varianta electronica a tichetelor de masa Edenred, prin carduri ce pot fi folosite pentru a achizitiona bunuri alimentare din reteaua de comercianti parteneri. Scopul variantei electronice este de a simplifica procesul, de a oferi o varianta de plata mai sigura si mai rapida si de a economisi timp. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.